Flick și soția lui, Denisa, acuzați că au profitat de o fotografă din Ucraina

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 septembrie 2022, 14:51

Denisa Filcea (fostă Hodișan) și Andrei Sebastian Filcea, cunoscut drept Flick Domnul Rimă, au devenit părinții unei fiice, Eva Maria, la sfârșitul lunii iunie. Eva a fost botezată în august. Recent, Denisa a publicat o serie de imagini în mediul online, în dreptul cărora a scris că fotografa angajată, de origine ucraineană, ar fi refuzat, după slujba din biserică, să le mai facă fotografii și acasă. Din acest motiv, ea și Flick au fost nevoiți să refacă imaginile a doua zi, cu un alt fotograf.

Flick și soția lui, Denisa, acuzați că au profitat de o fotografă din Ucraina

După declarațiile Denisei, fotografa a reacționat pe contul personal. Denisa și Diana Tarasova s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune din Harkov, oraș în care Diana locuia înaintea invaziei rusești din Ucraina. În februarie, Denisa numea Ucraina „a doua ei casă”.

Fotografa a precizat că a realizat trei ședințe foto tip barter pentru model. Una care a fost publicată în revista VIVA!, alta la gala VIVA! și încă una după nașterea Evei. Denisa, la rândul ei, susține că propunerea de barter a venit din partea Dianei.

„Locuiesc singură, vin din Ucraina, iar aceasta este singura mea sursă de venit. Mi s-a cerut să lucrez la botez, am spus că sunt liberă, însă nimeni nu m-a întrebat nimic legat de cost. Denisa mi-a scris mai târziu pe WhatsApp că are un buget de 100 de euro. I-am spus că 100 de euro costă o singură oră, moment în care mi-a replicat că va dura doar 2 ore și mi-a oferit 150. Pentru că aveam nevoie de bani, am acceptat”, a scris Diana Tarasova pe Instagram.

Cu toate acestea, Denisa i-a oferit, de fapt, 200 de euro, moment în care Diana a propus 150 de euro. Denisa i-a explicat că la 11:20-11:30 vrea ca ea să ajungă la ei, să facă o rundă de poze, apoi la 12 să plece la biserică, drumul până acolo fiind de 45-50 de minute. Ceremonia urma să dureze 40 de minute, iar Denisa a precizat și că s-ar putea să-și mai dorească 15-20 de minute de poze acasă. Așadar, totalul de muncă efectivă ar fi fost până în 2 ore.

Citește și: Denisa Filcea, soția lui Flick, răspuns dur la acuzațiile Oanei Zăvoranu

După cum explică Denisa pe YouTube, în acea zi a plouat torențial, motiv pentru care drumurile dus-întors au durat un total de 3 ore. Slujba ar fi durat maxim 30 de minute, a mai precizat Denisa. Așadar, cu toții erau acasă la cuplu la 15:45. Denisa i-a mai cerut Dianei câteva poze, moment în care susține că Diana i-a vorbit foarte urât și i-a spus că va pleca.

Fotografa l-a rugat pe Flick să discute în privat, a cerut 400 de euro pentru timpul pierdut, dar a primit cei 150 de euro stabiliți inițial. A rămas ca Flick și Denisa să discute. A doua zi, Denisa i-a cerut imaginile, iar Diana a replicat că se va gândi dacă le va trimite.

„Vreau doar fotografiile de la biserică, atât, pentru că nu vreau să fiu rea și să-ți ruinez reputația în România, pentru că știi, oamenii ajută, dar pot face și rău. (…) Niciodată nu am fi plătit 400 de euro când sunt fotografi care ar face asta pentru noi gratis. Am vrut să te ajut, să fac ceva bun pentru tine”, spune Denisa într-unele dintre înregistrări.

La rândul ei, Diana a amenințat-o pe Denisa că va șterge imaginile din biserică dacă nu va primi încă 250 de euro. Diana postat selectiv mesajele primite de la model.

Citește și: Denisa Filcea, îngrijorată pentru familia din Ucraina: „Rugați-vă pentru a doua mea casă”

„P.S. Ai zis că nu vrei război? Draga mea, nu știi ce este războiul. Îți pot da gratis cheile apartamentului meu din Harkov. Am sperat să revii cu picioarele pe pământ și să mă înțelegi, dar nu. Banii nu sunt totul în lumea asta. Iar situația asta nu este despre bani, ci despre respectul de sine, munca și timpul meu. E amuzant că-ți faci publicitate în baza unei zile sfinți, botezul fiicei tale”, a mai scris Diana în mediul online.

„Sunt mesaje în care am plâns, m-am umilit în fața ei ca să-mi dea pozele pentru care am plătit. I-am zis să-mi trimită ce poze crede ea că merităm pentru acei 150 de euro plătiți. Eu muncesc pentru bani și sunt atentă cum îi cheltui, nu am considerat că merită 400 de euro. Am fost 10 persoane, sunt fotografi foarte buni cu care am lucrat și care iau atât pentru o nuntă întreagă. Menționez că a venit cu un singur aparat, fără lumini și un singur obiectiv”, mai susține Denisa.

Denisa a mai fost deranjată de decizia Dianei de a-l lua de o parte pe Flick, în loc să discute cu ea despre nemulțumirile sale, în condițiile în care ele au negociat tariful pentru ziua respectivă. Modelul susține că Diana nu a avut curajul să facă asta, pentru că știa că nu are dreptate. Pe YouTube, modelul a mai spus cu lacrimi în ochi cât de dificilă a fost întreaga experiență pentru ei. Flick a fost cel care a venit cu soluția unei alte ședințe foto a doua zi, acasă.

Denisa Hodișan este un model și o creatoare de conținut online din Oradea. În trecut, Denisa a participat la mai multe concursuri de frumusețe, printre acestea numărându-se Miss Planet 2019 și Miss Balkan 2017-2018. În plus, potrivit Antena 1, Denisa predă un curs de dezvoltare personală copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter