Cum arată Denisa Filcea nemachiată. Soția lui Flick a dezvăluit rutina ei de curățare a tenului

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 18:01

Machiajul face parte din rutina zilnică a vedetelor și nu multe celebrități sunt dispuse să se afișeze nearanjate în public. Dar Denisa Filcea nu se numără printre acestea.

Citeşte şi: Denisa Filcea, imagine rară cu mama sa. Cât de mult seamănă soția lui Flick cu Gabriela Hodișan

În vârstă de 25 de ani, soția lui Flick, zis Domnul Rimă, a postat pe rețelele de socializare câteva clipuri video în care le arată fanilor care este rutina ei săptămânală de demachiere și hidratare a pielii. Pentru a-și întreține tenul curat și strălucitor, Denisa mai întâi se demachiază, apoi își face un peeling facial, aplică pe piele o soluție pentru tonifiere și, la final, o cremă hidratantă. Dacă timpul îi permite, apelează și la diferite măști pentru curățarea și/sau hidratarea pielii. Preferatele ei sunt măștile tip șervețel.

Soția lui Flick face acest procedeu de curățare și hidratare în profunzime a tenului de două ori pe săptămână.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Denisa Filcea fără strop de machiaj.

“Produsele sunt pentru toate tipurile de ten, dar dacă ai tenul gras poți să le folosești mai des. Eu am tenul normal/uscat și le folosesc o dată sau de două ori pe săptămână. Cu măștile șervețel stau până simt că încep să se usuce, dar țin cont și de ceea ce scrie pe ele. Ideea e că dacă stăm prea mult cu ele, când acestea se usucă încep să absoarbă din produsul de pe fată (că un șervețel normal)” – a explicat ea pe Instagram.

Denisa Filcea, criticată pentru o poză îndrăzneață, postată în mediul online

Soția lui Flick este mereu foarte activă în mediul online și postează des fel de fel de materiale video sau foto pentru a-și ține la curent prietenii virtuali cu cele mai interesante activități din viața ei. În mod evident, această expunere atrage și feedback negativ din partea internauților. Așa s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, când a postat o poză în care se afla împreună cu soțul ei și fiica lor, Eva Maria, într-un living elegant, stând lângă un pian.

Citeşte şi: Iulia Albu, confundată cu fiica ei când s-a afișat nefardată. Cum arată vedeta fără strop de machiaj

„Sărbătorim 7 luni de când am primit de la Dumnezeu cel mai frumos Dar, pe Eva Maria și cea mai mare binecuvântare, aceea de a fi părinți. La mulți ani, fericire în trup de om! Draga mea fetiță ești o minune și sunt extrem de mândră de tine!” – a scris Denisa în dreptul fotografiei.

Internauții au apreciat poza, însă au existat și câteva persoane care au spus că decolteul rochiei purtate de Denisa este mult prea îndrăzneț.

„De ce nu la bustul gol? Că tot ești îndrăzneață!

„O rochiță mai decentă?” – i-au scris unii internauți.

Soția lui Flick nu a trecut cu vederea cele transmise de răutăcioși și le-a răspuns că nu este nimic vulgar în postarea ei.

„Către femeile (și bărbații) care s-au simțit sau se vor simți ofensate de această fotografie: Știm că în esență nu neapărat sânii, goliciunea sau senzualitatea vă deranjează, ci mai degrabă curajul. Curajul și încrederea. Și nu este vorba doar de fotografia mea. Mă refer la faptul că văd deseori reacții și critici la adresa femeilor care au curajul să fie și să se expună așa cum vor ele.

Sunt criticate femeile mai plinuțe care au curajul să poarte ceva mulat, sunt criticate femeile slabe care au curajul să poarte pantaloni scurți, sunt criticate femeile cu sânii mari care au curajul să expună un decolteu….

Nu este vorba despre vulgaritate. (O femeie care zâmbește cu un copil în brațe, lângă un bărbat fericit, nu are cum să transmită vulgaritate) Este vorba despre ceea ce vă lipsește vouă și face să iasă din voi răutatea.” – le-a transmis ea.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter