Denisa Filcea, imagine rară cu mama sa. Cât de mult seamănă soția lui Flick cu Gabriela Hodișan

De Oana Savin, pe

Denisa Filcea (25 ani) a postat, zilele trecute, o imagine a mamei sale, Gabriela Hodișan, pe rețelele de socializare.

Soția lui Flick a realizat o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii săi de pe Instagram, moment în care urmăritorii au început să îi pună întrebări despre mama ei.

Denisa Filcea, imagine rară cu mama ei

Deși Denisa este o prezență constantă pe rețelele de socializare, unde postează des fotografii cu ea, cu soțul ei și cu fetița lor, Eva Maria, nu se poate spune același lucru despre părinții tinerei.

Gabriela Hodișan se lasă mai greu văzută în public. Totuși, fiica ei a dezvăluit cum arată mama ei, pe care a luat-o zilele trecute la o sesiune de cumpărături prin mall și au imortalizat momentul cu câteva fotografii.

„Niciodată nu stau bunicii suficient de mult la noi încât să reușim să facem tot ce mi-as dori, dar mereu găsim timp ca eu si mami să facem cumpărături împreună”, a afirmat soția lui Flick pe rețeaua de socializare.

Apoi, fanii au întrebat-o pe Denisa Filcea ce vârstă are mama ei, care pare a fi foarte tânără.

Acela a fost momentul în care soția lui Flick a dezvăluit că mama ei are 53 de ani.

Blondă, cu trăsături fine și o siluetă de invidiat, mama Denisei arată impecabil, iar internauții au observat imediat asemănarea dintre Gabriela Hodișan și fiica ei.

Citește și: Flick și soția lui, Denisa, acuzați că au profitat de o fotografă din Ucraina

Citește și: Flick Domnul Rimă, surpriză romantică pentru soție. Ce a primit Denisa de la fostul prezentator de radio

Citește și: Ce fetiță superbă au Flick și Denisa Filcea! Au postat pentru prima oară o fotografie cu chipul Evei Maria

Citește și: Flick Domnul Rimă ia o pauză de la radio pentru a se dedica exclusiv proiectelor sale personale

Flick și soția lui nu vor bonă pentru fiica lor

Flick (39 ani) și soția lui au decis să nu angajeze o bonă pentru a-i ajuta cu fiica lor, Eva Maria. Cei doi sunt hotărâți să își crească singuri fetița.

„Nu, nu avem bonă! Îmi doresc să îmi cresc eu fetița. Sunt foarte recunoscătoare că mi-a dat Dumnezeu așa o binecuvântare și vreau să mă bucur din plin de ea. Absolut nimic nu poate fi mai important decât Eva mea și timpul petrecut cu ea”, a dezvăluit Denisa Filcea, potrivit SpyNews.

„În plus, consider că este esențial, măcar în primii ani de viață, copilul să petreacă timp exclusiv cu părinții, să primească atenția, grija, iubirea părinților. Pentru că de asta depinde tot viitorul, modul de gândire, încrederea și iubirea de sine, caracterul copilului”, a explicat soția lui Flick.

Andrei Sebastian Filcea, cunoscut sub numele de Flick domnul rimă, s-a însurat cu Denisa în august 2020. Fetița lor, Eva Maria, a venit pe lume în luna iunie anului trecut.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată mama Denisei Filcea

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter