Delia, siluetă suplă și tonifiată în bikini. Cum se menține artista în formă

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Delia (40 de ani) a publicat mai multe fotografii sărind pe o trambulină, într-un bikini cu animal print. Solista are o siluetă suplă și tonifiată, rezultatul unei vieți active și al unei alimentații echilibrate.

Delia, siluetă suplă și tonifiată în bikini. Cum se menține artista în formă

„Ești țiplă, femeie!”; „Ravisantă!”; „Sculptată!”; „Delia, ai un corp perfect!”; „Acum realizez ce se ascunde în spatele hainelor largi”; „Sexy mama! Ține-o tot așa”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile postării.

Artista nu este adepta dietelor, motiv pentru care nu-și refuză nimic din punct de vedere culinar. Îi place să se plimbe, să alerge, să se antreneze atât acasă, cât și la sală.

„Sunt o fire activă, fac sport ori de câte ori apuc. Mănânc orice, dar nu exagerez. Nu am reușit niciodată să țin o dietă mai mult de 2 zile. Sunt o persoană plină de viață și poate chiar gurmandă. Îmi place măcar să gust din ceva, iar asta nu face deloc bine într-o dietă. Poate sunt norocoasă și cu un metabolism rapid. Dar, dacă trebuie să slăbesc, nu mănânc după ora 20:00 și beau foarte multă apă”, spunea solista în trecut, pentru CSID.ro.

În ultima perioadă, cântăreața rareori se mai afișează în ținute sexy, mulate sau decoltate.

„Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată non-stop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, spunea în februarie 2022, în podcastul lui Codin Maticiuc.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Delia, amintiri neplăcute din liceu: „Acest gen de abuzuri există și au existat dintotdeauna”

Delia, schimbare interesantă de look. „Este bine că măcar se duce repede!”

Ce părere are Delia despre fosta relație a soțului ei cu Andreea Marin?

Din august 2012, Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu (44 de ani). Bărbatul este managerul artistei și deține afaceri în domeniul imobiliar și HoReCa. Totodată, Răzvan este implicat în managementul casei de discuri Global Records, unde este semnată Delia, și este pasionat de domeniul criptomonedelor.

De-a lungul relației lor, artista a fost deseori întrebată dacă și când se vede devenind mamă.

„Hai să mergem cu o variantă drăguță. Ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim. Rămâne varianta: ne mai gândim!”, a declarat pentru CANCAN.

Solista are o soră mai mică, Oana, care este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Jessica și Bogdan.

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim. Mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul, iar tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur. Te gândești că, la un moment dat, pleacă și intră cumva, prin diferite portițe, în lumea asta despre care vorbesc”, mai spunea Delia anul trecut, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Și sunt și doi. Sunt topită după ei, dar am opțiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism și faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aș face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul!». E o presiune… Deși sunt obișnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, mai spunea într-un alt podcast.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter