Delia, probleme de sănătate: „Ce minunată e viața, îmi dau demisia”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 iunie 2022, 15:37

Delia a mărturisit în mediul online că se confruntă cu probleme de sănătate destul de serioase. Artista a povestit care a fost diagnosticul medicilor după un control de rutină.

Delia Matache a dezvăluit în mediul online că s-a confruntat cu dureri de spate și a mers la un control. Aceasta a aflat că are probleme la coloana vertebrală din cauza faptului că a stat foarte mult pe scaun în poziții incorecte, în cadrul emisiunilor la care a participat ca jurat.

Citește și: La 52 de ani, Mihaela Rădulescu arată senzațional în costum de baie

Ținutele vedetelor la Unica Urban Party 2022

Tudor Chirilă, despre subiectele la română de la Evaluarea Națională 2022: „Este un examen de Academia de Poliție?”

Cum a aflat Shakira de infidelitățile lui Gerard Pique

Delia, probleme de sănătate: „Ce minunată e viața, îmi dau demisia”

Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și ani de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia! Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos, a spus artista pe rețelele de socializare.

Într-un Insta Story recent, de pe platourile de filmare ale emisiunii iUmor, Delia le-a spus urmăritorilor săi că nu se simte foarte bine.

Mi-e greață. Mi-e somn. Am fost de dimineață să-mi fac niște analize de sânge și cred că de-asta mi-e greață. Altfel nu înțeleg de ce. N-am niciun motiv. Nu mi-e bine deloc, nu mă simt bine, a mărturisit vedeta, care ulterior a publicat o filmare scurtă dintr-un cabinet plin cu echipamente medicale.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter