Delia Matache împlinește 41 de ani. Cum își sărbătorea ziua de naștere în copilărie: „Țin minte că primeam hăinuțe”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 07 februarie 2023, 16:00

Delia Matache împlinește astăzi, 7 februarie 2023, vârsta de 41 de ani. Cântăreața a povestit cum își va petrece ziua de naștere, dar și cum sărbătorea pe vremea când era copil.

Delia Matache împlinește 41 de ani și își dorește ca în această zi să fie cât mai fericită posibil. Artista a mărturisit că atunci când vine vorba de cadouri pentru ea, se răsfăța așa cum își dorește. De asemenea, aceasta și-a amintit cum își sărbătorea ziua de naștere atunci când era mică.

Cum își sărbătorea Delia Matache ziua de naștere când era copil

„Când eram mică chemam copiii din bloc și făceam o petrecere cu tortul pe care mi-l cumpăra mama. Țin minte că primeam în general hăinuțe și ce cadouri se făceau atunci. Nu aveam niciun tabiet, acum lucrurile s-au schimbat”, a mărturisit Delia Matache pentru Fanatik.

Artista spune că își dorește să se bucure cât mai mult de această zi. Anul acesta, Delia va munci de ziua ei și nu și-a făcut planuri prea mari.

„Încerc să am o zi cât mai frumoasă, să mă relaxez și să fac tot ce-mi place mie. Ideal este să nu mă prindă la muncă, așa cum se întâmplă anul asta. Încerc să mă sărbătoresc și să nu mă prindă ziua mea foarte obosită, vreau să fiu cât mai fericită posibil”, a explicat ea.

Citește și: Delia Matache, obsedată de parfumuri: „Am început să le ascund”

Ce cadou se așteaptă Delia să primească de la soțul ei, Răzvan Munteanu

Cântăreața a dezvăluit că va merge cel mai probabil la restaurant, unde își va sărbători ziua de naștere cu mâncare bună și tort. Delia Matache nu știe încă ce cadou va primi de la soțul ei. Totuși, dincolo de orice dar, artista se așteaptă la multă afecțiune și dragoste din partea partenerului ei de viață.

„Probabil că în seara asta vom ieși la masă, o să servim chestii bune, iar la final o să avem un tort. După care vom merge să facem nani deoarece eu sunt în timpul filmărilor. De la soțul meu nu știu încă ce-o să primesc, dar cred că multă afecțiune, dragoste și căldură în primul rând”, a mai spus Delia.

Artista și soțul ei s-au logodit în 2012 la Târgu Jiu și la scurtă vreme au făcut și nunta. Cei doi se înțeleg de minune și petrec foarte mult timp împreună.

Citește și: Motivul pentru care Delia a decis să nu facă copii

Cum se răsfață Delia Matache de ziua ei

Delia a mai spus că pe lângă surprizele frumoase de ziua ei, are grijă să se răsfețe și singură. Aceasta nu ezită să își facă cadourile pe care și le dorește.

„În ultimii ani, pe 7 februarie este concert la Berăria H, și de fiecare dată am avut parte de surprize foarte frumoase. De fapt, sunt cele mai proaspete întâmplări legate de ziua mea și mi-au plăcut foarte mult.

Iar dacă vorbim de surprizele pe care mi le fac eu astăzi îți spun că la asta nu mă încurc. Când este vorba de mine și de a primi cadouri din partea mea, efectiv mă răsfăț”, a mai declarat Delia Matache pentru sursa citată.

Artista a mai spus că până la 41 de ani singurul regret este că nu a călătorit mai mult.

„Nu cred că am pierdut prea multe în acești 41  de ani, poate doar timpul, ar fi trebuit să călătoresc mai mult” a mărturisit ea.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter