Deea și Dinu Maxer au dezvăluit sexul bebelușului pe care-l așteaptă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 28 mai 2019, 13:47
Deea și Dinu Maxer vor deveni părinți în această toamnă. Cei doi sunt în cuolmea fericirii, cu atât mai mult cu cât au aflat sexul bebelușului și, iată, au echilibrat balanța în familie.

Deea Maxer este însărcinată în patru luni și va deveni mămică pentru a doua oară. Bruneta și soțul său, Dinu Maxer, mai au împreună un băiețel, pe nume Andreas, în vârstă de 8 ani, iar acum se pregătesc de venirea pe lume a fetiței lor. Anunțul a fost făcut de viitoare mămică pe conturile de socializare: E roz! E fetiță! Ne-a binecuvântat Dumnezeu! Suntem cei mai fericiți, -a scris Deea Maxer pe contul său de Facebook.

Deea Maxer insarcinata fetita

Deea Maxer a dezvăluit și care sunt numele preferate pentru micuța care urmează să se nască: „Înainte să rămân însărcinată, am visat că am în casă o fetiță, Eva. Așadar vom avea în casă o fetiță. Îi vom spune ori Elisa, ori Daiana, ori Maisa. Maisa Eva Maxer, nu sună bine?! Dar vom hotărî abia după ce o vom vedea dacă i se potrivește numele Maisa”, – a spusDeea Maxer la Teo Show.

Deea si dinu Maxer si baietelul lor

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit 10 ani de la căsătorie în toamna anului trecut, atunci când au ales să-și sfințească, din nou, verighetele și să-și reînoiască jurămintele.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter