De cine a fost îndrăgostită de fapt Oana Sîrbu în vremea când filma „Liceenii”

De Unica.ro, pe

Au trecut 33 de ani de la lansarea iubitului film „Liceenii„, iar Oana Sîrbu, actrița care a interpretat-o pe Dana, a oferit mai multe detalii despre relația pe care ar fi avut-o cu partenerul din film, Ștefan Bănică Junior.

Oana Sîrbu, care acum are 51 de ani, a zis că pe atunci nu Ștefan Bănică era centrul atenției ei, ci un cântăreț consacrat al acelor vremuri și cu 10 ani mai mare ca ea, Laurențiu Cazan, conform Libertatea. Atât actrița, cât și colegele ei de clasă, îi purtau o admirație imensă cântărețului.

„Aveam vreo 14 ani când Laurențiu a devenit idolul meu și al multora dintre elevele Liceului de Filologie-Istorie Iulia Hasdeu din București, unde am învățat”, a povestit Oana. „Aparițiile lui de început, perioada când l-am văzut primele dăți în emisiunile televiziunii, la regretatul Titus Munteanu, cred că la «Stelele muzicii și dansului», ne tulburau auzul, simțurile. M-am îndrăgostit de acest mare artist, a fost prima mea dragoste. Încă sunt mândră de el, de ceea ce a însemnat trecerea sa prin adolescența și activitatea mea artistică, dar și prin emoția sufletului meu”.

Actrița a mai povestit că nonconformismul lui Laurențiu Cazan le-a fermecat pe toate fetele la acea vreme: „Laurențiu ne-a răvășit cu apariția lui în luminile reflectoarelor. Era o perioadă când băieții mai nonconformiști erau obligați să-și prindă părul cu agrafe, să nu se vadă că au părul lung, îmi amintesc de Vasile Șeicaru, Ștefan Hrușcă. Laurențiu Cazan a scăpat așa, iar noi, fetele cu rochii sub genunchi, eram fermecate la fiecare cântec al său!”.

Oana se simte onorată că, după 36 de ani de când l-a descoperit pe artist, a avut ocazia să cânte cu el. „Nu mi-aș fi închipuit că vor exista momente unice, să urc pe scenă alături de Laurențiu Cazan, la 36 de ani după ce el și muzica sa au apărut în viața mea!”, a spus ea. „Am cântat «Uită tristețea», piesa cu care m-a fermecat și cu care s-a lansat prin 83”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter