Ar mai colabora Andreea Marin cu Ștefan Bănică Junior? Ce a răspuns prezentatoarea TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 ianuarie 2022, 11:31

Andreea Marin (47 de ani) și Ștefan Bănică Junior (53 de ani) au fost căsătoriți între anii 2006 și 2013. Împreună au o fiică, Ana Violeta Bănică, în vârstă de 14 ani. Recent, jurnalista a dezvăluit dacă ar fi dispusă să mai colaboreze profesional cu fostul partener de viață.

Ar mai colabora Andreea Marin cu Ștefan Bănică Junior? Ce a răspuns prezentatoarea TV

De mai bine de 5 ani, prezentatoarea TV formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. „Treaba asta cu nunta o fi prioritate pentru unii, pentru alții, ca pentru mine, este important traiul în 2, în 3, în cazul nostru, deocamdată. Să dea Dumnezeu să fie și mai mult de atât”, a declarat Andreea Marin recent, în emisiunea „La Măruță”.

„Îmi doresc foarte mult (n.red.: al doilea copil). Sunt multe femei care ne privesc și poate spun: «Ia uite, ce îndrăzneață, la 47 de ani se gândește că o să mai aibă un copil». Să dea Dumnezeu. Chiar îmi doresc lucrul ăsta. Nu este cazul acum, încă. Dar îmi doresc și cred că este posibil. Fac tot ce pot eu ca să mă mențin tânără. Fac sport, fac saună, fac masaj”, a completat.

În cadrul unui alt interviu, despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică Junior, Andreea a spus: „De ce nu am colabora? Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată, dar asta nu înseamnă că nu suntem în stare să stăm la discuții. Nu e nicio problemă. Aș fi în regulă, teoretic. Practic, nu cred că o să se întâmple”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Marin a clarificat zvonurile. A fost sau nu cerută de Ion Țiriac?

Fotografii rare cu Andreea Marin din copilărie și adolescență

De ce nu s-au căsătorit Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori. Primul soț al prezentatoarei TV a fost directorul de marketing Cristian Gheorghiță. După divorțul de acesta, jurnalista s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Junior, iar din 2014 până 2017, Andreea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Tuncay Öztürk.

Întrebată de Click! dacă simte că o viitoare căsătorie ar putea-o îngrădi, Andreea a precizat: „Nu, nici gând de vreo îngrădire. Toate la timpul lor. Nu e nicio grabă”. „Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care să se întâmple altfel”, mai spunea jurnalista în noiembrie 2021, pentru Impact.

În iulie 2021, prezentatoarea TV a vorbit despre o a doua sarcină. „Când o vrea Dumnezeu. (…) Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori. Sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, mai declara Andreea Marin la începutul anului 2020, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter