Cum își vor petrece Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva sărbătorile de iarnă

De Unica.ro, pe

Ștefan Bănică Junior (53 de ani) și Lavinia Pîrva (37 de ani) au confirmat că formează un cuplu în anul 2013, însă cei doi ar fi împreună de mai mult timp. Soliștii s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria. „Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit și mi-am dorit să fac acest pas acolo. În Bulgaria sunt niște locuri extraordinare”, declara Lavinia Pîrva în 2018.

Cum își vor petrece Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva sărbătorile de iarnă

Ștefan și Lavinia au împreună un fiu, Alexandru Bănică, în vârstă de doi ani și jumătate. Între anii 2006 și 2013, solistul a mai fost căsătorit cu Andreea Marin (46 de ani), alături de care are o fiică, Ana Violeta Bănică (14 ani). Din fosta relație cu Camelia Constantinescu, actorul mai are un fiu, Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 19 ani.

Recent, artistul a spus cum își vor petrece el și Lavinia sărbătorile de iarnă. „În familie, ca de obicei. Am mai spus, eu nu lipsesc de acasă de Crăciun, indiferent de orice ofertă. Pentru mine, Crăciunul este acasă. Am tot felul de pregătiri, mai ales că acasă îl organizăm soția mea și cu mine, mai mult ea, recunosc. Eu ajut cât pot și unde pot, dar ea este responsabilă de toate pregătirile și ies nemaipomenit”, a declarat Ștefan Bănică Jr. la Observator.

„De sărbători vom fi acasă. Abia aștept să fac bradul cu cel mic pentru că i-am tot povestit despre Moș Crăciun și este entuziasmat să împodobim bradul. Rămânem în București, da. Eu încă mă ocup de magazinul meu online”, a spus și Lavinia Pîrva, în emisiunea „La Măruță”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

De la ce pornesc conflictele dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior

Ce părere are Lavinia Pîrva despre copiii lui Ștefan Bănică Jr., Violeta și Radu

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Cum s-au cunoscut Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.

„Îl admiram ca orice român, pentru că este un artist foarte iubit. Dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi ajunge aici. Avem o prietenă comună, despre care, evident, nu știam detaliile astea. La un moment, s-a întâmplat să aflu de la prietena mea că se cunoaște foarte bine cu Ștefan. Întâmplător, ne-am întâlnit într-un anumit context și, de acolo, am continuat să ne cunoaștem. A fost o chestie pur întâmplătoare”, povestea Lavinia Pîrva, în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”.

„Prima dată când l-am cunoscut pe Ștefan l-am întrebat dacă este machiat, pentru că întotdeauna mi-am pus această întrebare, dacă se machiază, dacă își dă cu rimel. A început să râdă, așa are ochii. Evident că nu era machiat. Este foarte atent la ce mănâncă, e un tip echilibrat. E un om care muncește enorm, e perfecționist. Cred că s-a născut cu această voință și dorință de a reuși și de a face lucrurile aproape perfect. Îl ador ca actor, ca artist. (…) Relația noastră se bazează pe încredere, libertate și pe multă iubire”, a completat cântăreața.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter