Cum se menține Oana Sîrbu în formă la aproape 54 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 15:08

În mai 2022, Oana Sîrbu va împlini 54 de ani. În continuare, actrița are un ten luminos și un fizic armonios, recent dezvăluind câteva dintre secretele sale de frumusețe.

Cum se menține Oana Sîrbu în formă la aproape 54 de ani

„Mulțumesc foarte mult pentru eterna apreciere din partea multora… E ca o somație la frumusețe. De-a pururea… Dar, să știi, ultimii ani mi s-au adăugat în corpul fizic și mai ales pe chip. Cred că îngrijorările ne modifică pe fiecare dintre noi. Răspunzând tehnic la întrebarea ta, nu fac nimic deosebit. Mă bucur că am același «aer». Încă”, a declarat Oana Sîrbu pentru EGO.ro.

„Am început să adaug grăsimi bune în alimentație. Folosesc creme bune, masaje, mă feresc de soare. În rest, mă bucur de o siluetă și de gene moștenite de la oameni supli și longevivi și mai ales frumoși pe dinăuntru”, a completat actrița.

Întrebată care este vârsta ideală a femeilor pentru outfituri îndrăznețe și fuste mini, Oana Sîrbu a răspuns: „Ha! Până la orice vârstă, dacă știe să se armonizeze. Să fie și îndrăzneață, dar deloc penibilă, să-și poarte anii frumos și cu mândrie, în echilibru de planuri energetice. Să fie în armonie cu ea însăși”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gabriela Cristea, despre divorțul de Marcel Toader: „A fost zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant”

Constantin Enceanu, deranjat de „vorbele” că el și Petrică Mîțu Stoian ar fi fost împreună

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, s-au logodit după doar 2 luni de relație. Cum a început relația lor

„Mă odihnesc pe măsura necesităților trupului meu, mă dau și eu cu o cremă pe față, mai fac și puțin sport. Merg la înot, la yoga, la pilates… Însă nu fac nimic ieșit din comun, îngrijirile mele sunt aceleași pe care le practică orice femeie de bun simț. Nu urmez o dietă strictă, nu iau nu știu ce pilule magice, nu folosesc nu știu ce creme-minune. Sigur, bine ar fi fost să fi putut mereu să fac toate lucrurile astea cu consecvența de azi…”, mai declara actrița în urmă cu ceva timp, pentru Formula AS.

În anul 2009, Oana a adoptat un băiat, Alexandru, care îi împărtășește talentul și pasiunea pentru muzică. „Face pian de mic, e foarte dedicat. Cu studiul e puțin mai complicat, mă țin de capul lui să facă până în clasa a opta, apoi o să vreau să îi propun un alt instrument, chitara, dacă o să vrea. Are ureche muzicală”, povestea actrița recent.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter