De ce trebuie să se bărbierească Prințul Harry înaintea nunții

De Oana Savin, pe

Prințul Harry este cunoscut întregii lumi datorită bărbii sale portocalii, pe care este nevoit să o dea jos înaintea nunții sale cu Meghan Markle. Iar motivul este unul de-a dreptul bizar.

Dacă Harry plănuiește să poarte uniforma sa Household Calvary, despre care se spune că intenționează să o îmbrace la marele eveniment, atunci trebuie să scape de podoaba sa facială.

Citește și: „Legătura dintre Harry și Meghan”, berea special creată pentru nunta regală

Se pare că nu are voie să poarte barbă și uniforma armatei în același timp. Potrivit istoricului Hugo Vicker, citat de Unilad, Armata nu permite bărbile, așa că prințul are o săptămână la dispoziție să o dea jos.

Totuși, se pare că Armata Britanică permite purtarea bărbii doar în circumstanțe excepționale, precum motive religioase sau probleme cu pielea.

Harry s-a antrenat la Sandhurst înainte de a lupta în Afganistan și de a deveni căpitan în Cavaleria Household Blues and Royals. Prințul a părăsit forțele armate în 2015.

Citește și: Scena nunții lui Harry cu Meghan Markle, realizată din piese lego

Prințul Harry și logodnia ca, Meghan Markle, urmează să se căsătorească pe 19 mai, acesta fiind cel mai așteptat eveniment al anului. Bugetul alocat nunții este de 45 milioane de euro, cu mult peste cel de care a dispus prințul William în 2011, la nunta sa cu Kate Middleton. La cununia religioasă sunt așteptate peste 100.000 de persoane din întreaga lume.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter