De ce Serena Williams nu sărbătorește ziua de naștere a fetiței sale

De Oana Savin, pe
Jucătoarea de tenis Serena Williams nu a sărbătorit ziua de naștere a fetiței sale, Alexis Olympia, care pe 1 septembrie a împlinit un an. Iar explicația a venit din partea soțului ei, Alexis Ohanian.

Co-fondatorul Reddit a explicat, pe Instagram că Serena face parte din Martorii lui Iehova, iar această grupare nu sărbătorește zilele de naștere, precum nici alte sărbători naționale sau religioase, crezând că acestea au origini păgâne.

Ohanian a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu micuța Olympia, însoțită de mesajul: „În urmă cu 1 an ne-ai schimbat viețile pentru totdeauna, Olympia Ohanian, prințesa mea aventuroasă”.


Iar decizia sa de a nu include celebrul „la mulți ani” în tributul online a generat un puternic răspuns din partea urmăritorilor săi.

Citește și: Neil Young și Daryl Hannah s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete

În momentul în care un fan și-a exprimat dezamăgirea scriind: „sunt trist că Olympia nu va avea o petrecere de ziua ei”, Alexis a avut răspunsul perfect.

Acesta a afirmat că fetița sa nu va simți lipsa unei petreceri deoarece ea este celebrată în fiecare zi.

Nu sunt un Martor (n.r. al lui iehova), dar consider că scopul celebrării unei zi de naștere este de a sărbători viața cu oamenii care te iubesc (și să mănânci tort)”, a scris Alexis.

Acest bebeluș este iubit și va avea ocazia să sărbătorească viața cu persoanele care o iubesc de foarte multe ori, la foarte multe petreceri (și să mănânce tort – cu moderație) toată viața”, a explicat el.

Citește și: Un cântăreț celebru a făcut declarații uimitoare: „M-am întâlnit față în față cu Dumnezeu”

În luna august, Serena Williams a confirmat că nu va avea loc nicio petrecere extravagantă pentur a marca marea zi a Plympiei.

Olympia nu sărbătorește zilele de naștere. Suntem Martori ai lui Iehova, așa că nu facem așa ceva”, a spus atunci jucătoarea de tenis.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter