De ce s-a retras Cătălin Botezatu din emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”

De Unica.ro, pe

Emisiunea „Bravo, ai stil!” revine din toamnă pe micile ecrane cu cel de-al șaptelea sezon. După trei sezoane la masa juraților show-ului, Cătălin Botezatu a luat decizia de a se retrage. Designerul a fost înlocuit de Tibi Clenci, fotograf de modă și director de creație.

Până în prezent, Tibi a colaborat cu o serie de case de modă celebre în lume, printre care Chanel, Dior și Louis Vuitton. Tibi Clenci a fost director de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph – ediția Fashion. Totodată, fotograful a primit de-a lungul carierei sale trei trofee Elle Style Awards pentru „Cel mai bun fotograf din România”.

„Ca jurat la „Bravo, ai stil! Celebrities”, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi îmbrățișeze și caracterul”, a spus fotograful.

De ce s-a retras Cătălin Botezatu din emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”

Într-un interviu oferit website-ului Ciao.ro, Cătălin Botezatu a dezvăluit motivul retragerii sale. După „Bravo, ai stil!” nicidecum să fie vorba de vreo relaxare pentru că faptul că m-am retras de la acest proiect minunat nu înseamnă că am mai mult timp liber, deși asta intenționam. Am avut foarte multe proiecte în perioada asta.

Așa cum spuneam, m-am retras de la „Bravo, ai stil!”, cel puțin deocamdată, pentru că în perioada filmărilor existau foarte multe proiecte pentru mine, începând de la săptămâni ale modei în țară, dar și peste hotare care sunt foarte importante pentru mine. Sunt foarte mulți clienți și cliente cu care nu puteam să mă întâlnesc”, a spus designerul.

„De obicei, atunci când ești designer, clientul vrea să te întâlnească și acest lucru nu puteam să îl fac pentru că filmările la „Bravo, ai stil!” însemnau uneori și câte 10-12 ore pe zi. Am foarte multe proiecte, foarte multe prezentări de modă. Bineînțeles, eu, față de colegii mei, mai am și alte afaceri pe care le dezvolt și atunci îmi este greu să mă împart”, a completat.

Întrebat dacă regretă această decizie, creatorul de modă a adăugat: „Nu este vorba despre un regret, este o decizie asumată, o decizie bine pusă în balanță. Niciodată nu poți spune că nu ai regrete sau că nu regreți nimic. Ba da, regret, pentru că la „Bravo, ai stil!” era o atmosferă plăcută.

Erau niște oameni minunați și o echipă minunată, dar, bineînțeles că, pentru mine cel puțin, care am fost tot timpul o persoană activă, și care întotdeauna, de 38 de ani, a avut o activitate extraordinară, înseamnă un nou început. Lucrez la alte proiecte, etc… Deci nu poate fi vorba de un regret total, ci doar de faptul că nu mai îmi văd prietenii, echipa…”.

Concurentele noului sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” sunt: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță și Olga Verbițchi.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter