Cât costă ochelarii de soare pe care Cătălin Botezatu i-a purtat la festivalul Untold

De Unica.ro, pe

Cătălin Botezatu (55 ani) a făcut furori la Untold anul acesta. În cea de-a doua zi a festivalului, designerul și-a făcut apariția cu o pereche de ochelari de soare Gucci, cu care a atras toate privirile, la zona VIP.

După ce a publicat o imagine cu outfit-ul său, pe Instagram, Botezatu a primit mii de reacții din partea celor care îl urmăresc, dar și o serie de comentarii – unele de laudă, altele mai ironice, legate chiar de ochii săi de lux.

Accesoriul supradimensionat a stârnit replici amuzante din partea urmăritorilor. „Cătălinee?! Vezi că mâine avem de sudat schela aia, aduc eu aparatul de sudură, ai ochelari de protecție?”, „Nu-l mai criticați, a participat la montarea scenei” sau „Ochelari tip parbriz”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor săi.

Îmbrăcat în pantaloni scurți de culoare neagră, cu un tricou și o cămașă cu imprimeu, Cătălin Botezatu a acordat atenție mare accesoriilor – brățările de festival, ochelarii Gucci, colierul Versace și bocancii cu talpă groasă i-au completat perfect outfit-ul. Designerul arată mai bine ca oricând, după problemele de sănătate din ultimii ani, iar asta se vede și din pozele pe care le publică pe conturile sale de socializare.

Cât costă ochelarii Gucci pe care Cătălin Botezatu i-a purtat la Untold

Pe site-ul oficial Gucci, ochelarii purtați de Cătălin Botezatu costă 760 de euro, adică aproximativ 3700 lei.

Ei fac parte din colecția nouă, au rama subțire și o singură lentilă, supradimensionată, prinsă în mai multe șuruburi. Acest model de ochelari se găsește pe mai multe culori, chiar și imprimați cu monograma brandului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter