Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Carmen Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta a II-a: „Inadmisibil!”

De Unica.ro, pe

Cătălin Botezatu a analizat pentru Click! ținutele purtate de Carmen Iohannis, Kate Middleton și Meghan Markle la funeraliile reginei Elisabeta a II-a.

Cătălin Botezatu a criticat aspru rochia și accesoriile purtate de Carmen Iohannis, prima doamnă a României, la funeraliile reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. În schimb, designerul a lăudat ținuta aleasă de președintele Klaus Iohanni.s

Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!, a spus Cătălin Botezatu pentru Click!

Nici ținuta purtată de Carmen Iohannis la dineul ce a avut loc la Palatul Buckingham nu a fost pe placul creatorului de modă.

În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibi! a mai spus Cătălin Botezatu.

Citește și: Semnificația voaletelor negre purtate de Regina consoartă Camilla și de Kate Middleton la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Meghan Markle a renunțat la acest accesoriu

Camilla, reacție nervoasă la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce a făcut-o să-și piardă cumpătul în public

Cimpoierul Reginei, omagiu impresionant la înmormântarea Elisabetei a II-a. Paul Burns o trezea pe suverană în fiecare dimineață cu sunetul cimpoiului său

Imaginile care au emoționat o lume întreagă. Doi dintre cățeii Reginei Elisabeta a II-a și poneiul ei preferat au participat la înmormântarea suveranei

Cătălin Botezatu a criticat și ținutele de doliu purtate de Kate Middleton și Meghan Markle

Cătălin Botezatu a apreciat ținuta purtată de Kate Middleton, în schimb a criticat accesoriile alese de prințesa de Wales. Soția prințul William a îmbrăcat o creație Alexander Mcqueen, pe care a accesorizat-o cu o pălărie, un colier, o brățară și cercei din perle.

Kate este prea accesorizată. Cerceii care sunt lungi, cu perle mari la gât. Prea multe accesorii. Acestea ar fi trebuit să fie simple, aproape inexistente. Este permisă doar o broșă! Kate este mult mai bine îmbrăcată, în schimb. Are mâinile acoperite de un pardesiu negru tip rochie. Pălăria e simplă, elegantă. La ea există și o voaletă, e bine. Lungimea ținutei este corectă! a explicat designerul.

Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Carmen Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta a II-a: „Inadmisibil!”

Și Meghan Markle a făcut o greșeală majoră în alegerea ținutei, a fost de părere Cătălin Botezatu.

Meghan este foarte bine accesorizată. Cerceii sunt foarte discreți, din perle, are și o pălărie elegantă, simplă.

Singura greșeală majoră pe care o are este că are mâinile descoperite și mai poartă și o bijuterie pe mâna stângă. Mâinile trebuiau acoperite, fără alte bijuterii, cel mult, dacă era ținuta all-black s-ar fi potrivit o broșă mică, discretă! a mai spus creatorul de modă.

Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Carmen Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta a II-a: „Inadmisibil!”

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter