Cătălin Botezatu, despre greșelile pe care le fac femeile când își aleg rochia de mireasă: „Vor arăta ca o butelie cu husă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 octombrie 2022, 12:26

Cătălin Botezatu a vorbit despre cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile în alegerea rochiei de mireasă. În schimb, celebrul creator de modă spune că bărbații nu prea fac greșeli majore când își aleg costul de ginere.

Cătălin Botezatu este de părere că una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile atunci când își aleg rochia de mireasă este că optează pentru modele care le plac, dar nu le avantajează.

Cătălin Botezatu, despre miresele care își aleg rochia nepotrivită: „Vor arăta ca o butelie cu husă”

La o nuntă, prima greșeală pe care o fac femeile este să își facă o rochie asemănătoare cu a unei vedete. Își fac rochii pe care le văd pozate pe manechine de 1.80 m care sunt urcate și pe un piedestal și care dau așa, o chestie statuară, ele neavând măsurile necesare pentru o astfel de rochie.

Atunci de multe ori domnișoarele care sunt mai mici de înălțime, mai grăsuțe, nu e nimic rău în asta, Doamne ferește, dar dacă au o rochie cu crinolină vor arăta ca o butelie cu husă.

Plus că nu își dau seama că o crinolină din aceea mare, e frumoasă, e adevărat, dar pe o femeie înaltă. Și în momentul când stai 12 ore, 20 de ore la o nuntă, cu crinolina aia, când te așezi jos se vede așa…, a explicat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

Designerul vestimentar este de părere că o mireasă ar trebui să opteze pentru o rochie de un alb imaculat sau ecru.

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Prima declarație a afaceristului

Mihaela Bilic, ironizată de Dan Teodorescu în mediul online. „Dacă ne mai spuneți și că fumatul întărește plămânii…”

Mikaela Albu a împlinit 13 ani. Ce surpriză i-a făcut Iulia Albu

Madonna ar sugera că este gay, într-un clip pe TikTok

Ce sfaturi le dă Cătălin Botezatu mirilor

În privința costumelor de mire, Cătălin Botezatu crede că bărbații nu fac prea mari greșeli pentru că „merg la un magazin, la un stilist, se îmbracă frumos și gata.” Totuși, nu le recomandă acestora să se îmbrace colorat în ziua nunții lor sau să încerce să se asorteze cu mireasa.

Nu, mireasa este într-un fel, mirele este într-un fel. Nu trebuie să vă asortați cu nimic, nici la culoare, la nimic. Puteți să aveți așa, o chestie. Oricum o să aveți în comun o viață întreagă, a mai spus Cătălin Botezatu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter