Cătălin Botezatu, flirt cu o contesă, în Monaco. „Am fost invitat și anul acesta la Balul Prinților și Prințeselor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 iulie 2022, 17:49

Cătălin Botezatu (55 de ani) și-a prezentat cea mai recentă colecție de rochii de bal în cadrul Balului Prinților și Prințeselor de la Monaco. Evenimentul a avut loc pe 25 iunie, la Hotelul Hermitage, sub înaltul patronaj al Prințului Albert de Monaco. Designerul a făcut furori, în timpul galei și nu numai, flirtând cu o contesă.

Cătălin Botezatu, flirt cu o contesă, în Monaco

„Am fost invitat și anul acesta la Balul Prinților și Prințeselor de la Monaco, care se desfășoară sub înaltul patronaj al Prințului Albert de Monaco. Balul este organizat de 10 ani încoace de către vestita soprană Delia Grace Noble și s-a desfășurat anul acesta la celebrul hotel Hermitage din Monaco”, a declarat creatorul de modă, pentru Click!.

„A fost o minunăție, o nebunie, peste 40 000 de flori, trandafiri franțuzești și bujori, au fost folosite drept decor de către Alina Neacșa. Au participat prinți, prințese și capete încoronate. Balul a început în jurul orei 19 cu un cocktail, au urmat patru ore de operă și operetă. Am avut o prezentare de modă cu rochii de bal. A urmat un after party, unde s-a dansat, iar cântărețul iranian Pooyan Mokhtari a făcut senzație”, a mai povestit.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cătălin Botezatu, despre Loredana Groza: „S-a reinventat mereu”

Citește și: Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: „E creația mea și ea știe asta”

Citește și: Cătălin Botezatu și-a cumpărat un apartament de lux în Dubai. „La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă”

„Meniul a fost extrem de sofisticat și au curs valuri de șampanie. La bărbați a fost dress-code black-tie-uniformă militară, iar la doamne rochii de bal”, a încheiat.

Contesa Constanta Manke are origini germane, iar recent a apărut coperta revistei Forbes Monaco, alături de fiica ei, Jasmin Manke.

„E important să știm că banii pot cumpăra multe, dar nu viață, iubire și sănătate. Calitatea vieții este mai importantă decât cantitatea banilor”, declară contesa în paginile revistei.

Constanta și fiica ei sunt speakeri motivaționali a căror misiune este aceea de a ajuta femeile să-și „descopere sufletul antreprenorial și să-și schimbe viața complet”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter