De ce s-a îngrășat Andreea Mantea. A luat în greutate 14 kg în câteva luni

De Unica.ro, pe

Andreea Mantea (35 de ani) are planuri mari la început de an. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că s-a îngrășat 14 kilograme în 2021 și și-a propus să scape de ele și să revină la greutatea de dinainte. Mantea este mai hotărâtă ca niciodată să scape de surplusul de kilograme și pentru acest lucru este gata să renunțe la mâncărurile preferate. În plus, bruneta are de gând să se apuce serios de sport. În prezent, Andreea Mantea are 66 de kilograme și a mărturisit că s-a motivul îngrășării nu este întotdeauna legat de alimentația nesănătoasă, ci și de stres sau de alte probleme cotidiene care te consumă.

Rezoluție, dorință sau mai bine zis, nevoie!

Am 66 kg și vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează la fel ca acum câțiva ani… și vreau să ajung înapoi la 52 kg. Mai mult decât atât, aș vrea să încerc să mă mențin la acea greutate. Voi renunța la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos! Va fi greu pentru ca sunt pofticioasă, dar dacă voi face suficientă mișcare, voi putea să mai și trisez o dată la 2 săptămâni.

Dar să știți că nu iei în greutate doar dacă mănânci până uiți sau ești comod/ă. Stresul, agitația sau anumite probleme care te consumă prea mult, duc la acest luat în greutate sau diverse probleme de sanatate. Acum 2 zile mi-am făcut o promisiune și sper să reușesc! Țineți-mi pumnii! 🙈🙏🏻 – a scris Andreea Mantea, pe rețelele de socializare.

Andreea Mantea suferă de o boală autoimună

Vedeta de televiziune a spus în urmă cu câteva săptămâni că are o afecțiune din cauza căreia este nevoită să ia zilnic un pumn de pastile. Se pare că boala pe care o are nu va trece niciodată.

Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit.

E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc –  a explicat Mantea.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter