Motivul pentru care Delia a decis să nu facă copii

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 17 octombrie 2022, 11:41

Delia Matache a explicat încă o dată care este motivul pentru care nu își dorește să aducă pe lume un copil. Artista este căsătorită de zece ani cu omul de afaceri Răzvan Munteanu.

Delia, în vârstă de 40 de ani, a fost întrebată în repetate rânduri de ce nu face copii. Artista a explicat pe rețelele de socializare de ce nu își dorește să devină mamă.

Motivul pentru care Delia a decis să nu facă copii

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm, a spus artista.

Totodată, cântăreața a mărturisit că îi place stilul ei de viață, libertatea de care se bucură fără responsabilitatea unui copil.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil! a mai transmis Delia într-un video pe TikTok.

@bubulet4 Delia Matache explica de ce nu isi doreste sa aiba copii#5pasidebine #fy #fyp #fypage #fypシ #fypシ゚viral #tiktok #romania #delia#copil@Fy! ♬ sunet original – Bubulet4

„Mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură”

Nu este prima oară când artista a vorbit despre asta în mod public.

Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim.

Mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul, iar tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur. Te gândești că, la un moment dat, pleacă și intră cumva, prin diferite portițe, în lumea asta despre care vorbesc, mai spunea Delia anul trecut, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Deși nu își dorește copii, Delia este foarte atașată de nepoții săi, copiii surorii sale, Oana. În plus, artista este de părere că gena familiei este dusă mai departe de Jessica și Bogdan.

Gena familiei a fost dusă mai departe. Și sunt și doi. Sunt topită după ei, dar am opțiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism și faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea în lumea în care trăim.

Doar pentru plăcerea mea l-aș face. Să zică lumea: „Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul!”. E o presiune… Deși sunt obișnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată, mai spunea artista într-un alt podcast.

Citește și: Dieta Rina: meniul pe zile și etapa de menținere

Mama Monicăi Tatoiu a murit. „Eu mă bucur. M-am rugat să o ia Dumnezeu. Fără pomeni, fără priveghi!”

Theo Rose și Alex Leonte, prezenți la aceeași petrecere. Cei doi foști iubiți sunt nașii unui băiețel

Alin Oprea vrea să înceapă procedurile de partaj după divorțul de Larisa Oprea. Artistul dorește împărțirea proprietăților

Delia, urmărită de un fan în parcul Herăstrău: „Mi-a băgat o lanternă în ochi”

Recent, cântăreața a povestit că a tras o speritură serioasă în timp ce alerga prin parcul Herăstrău din București. Artista a fost urmărită de un fan, pe o străduță întunecată.

Sub nicio formă dacă mă vezi noapte plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. „-Cine-i acolo? Ești tu?”/ „-Ce? Da, eu sunt adică, de ce?” Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic.

Dacă vreți să veniți să îmi puneți mâna pe umăr noaptea când alerg, nu o faceți. Mă activez, țip, sun la Poliție și vă dau și două peste ochi, a afirmat Delia.

În urmă cu mai mult timp, artista a vorbit și despre problemele sale cu anxietatea. Aceasta a mărturisit că este important să înveți să o gestionezi.

Dispare și reapare, nu este o chestie pe care să o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut probleme, drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu-mi este foarte confortabilă. Poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi face plăcere.

E bine să te poți repoziționa de fiecare dată. Să nu te lași dărâmat de nicio situație. Să găsești echilibrul, a dezvăluit Delia.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter