De ce nu vrea Cristina Șișcanu să-și facă operații estetice

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 octombrie 2021, 13:51

În ultima perioadă, Cristina Șișcanu (37 de ani) se străduiește să se mențină într-o formă fizică bună și apelează la diverși specialiști în nutriție pentru a o învăța cum și ce trebuie să mănânce pentru a nu se îngrășa. Soția lui Mădălin Ionescu a trecut prin multe cure de slăbire, iar așa cum este și normal atunci când te lupți cu kilogramele suplimentare, partea cea mai grea este menținerea unei greutăți constante.

Cu toate că vedeta de televiziune a vorbit adesea despre dietele pe care le-a pus în practică, iar acum este într-o formă de zile mari, multă lume se întreabă dacă și-a făcut sau nu operații estetice. Știm că vizitele la medicul estetician au devenit o rutină pentru anumite vedete, dar iată că nu este și cazul Cristinei Șișcanu. Șiscanu spune că se teme de bisturiul medicului estetician și de aceea nu a recurs la astfel de intervenții până acum.

“În acest moment, nu. Îmi este foarte frică de aceste intervenţii. De fapt, de orice intervenţii de natură medicală, sunt foarte fricoasă. Îmi este teamă şi de rezultat, sincer. Recurg la diverse intervenţii faciale noninvazive: un pic de botox, un pic de contouring… Deocamdată atât, nu mă văd făcând paşi spre o intervenţie chirurgicală. Dar nu se ştie în viitor. Nu ştiu dacă aş vrea să schimb ceva, în timp lucrurile oricum se mai schimbă. Eu am alăptat doi ani şi şapte luni, sânii nu mai sunt la fel de fermi, deşi s-au menţinut destul de bine, sincer, chiar după o perioadă atât de lungă de alăptat”, a spus Cristina Șișcanu, potrivit okmagazine.ro.

Citeşte şi: Cum prepară Cristina Șișcanu pizza cu de toate care nu îngrașă

Citeşte şi: Exclusiv Care este ritualul zilnic de frumusețe al Dianei Bart

Citeşte şi: De ce se îmbracă Patrizia Paglieri mereu în negru

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, despre rochiile purtate de Andreea Marin: „Croitoreasa nu prea i le face bine”

Un alt motiv pentru care Șișcanu nu apelează la operațiile estetice este pentru că își mai dorește un copil și vrea să alăpteze.

“Oricum, eu mi-aş mai dori un copil şi, dacă cumva m-aş hotărî în viitor să fac vreo ajustare mamară, aş face-o mult mai târziu şi după ce voi da naştere unui copil. Contează foarte mult pentru mine să-mi alăptez copilul. Nu ştiu exact dacă silicoanele te încurcă neapărat la alăptat, dar îngreunează procesul, apasă pe canalele pe unde trece laptele. Atunci când copilul suge la sân, lichidul vine mai greu şi e posibil să pierzi din producţia de lapte şi, automat, să fii nevoită să încetezi alăptatul”, a adăugart soția lui Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu (50 de ani) din anul 2011. Cei doi au o fiică, Petra, în vârstă de 3 ani. Mădălin mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Ștefania (23 de ani) și Filip (17 de ani), dintr-un mariaj anterior.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter