De ce nu-și mai vorbesc Iulia Albu și fosta soție a lui Cristi Borcea de ani buni

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 august 2021, 12:37

Iulia Albu și Mihaela Borcea nu-și mai vorbesc de mai bine de 10 ani, iar motivul a ieșit la iveală abia acum.

Mihaela și Cristi Borcea sunt nașii de cununie ai Iuliei Albu și al lui Mihai Albu. După ce Iulia a divorțat de designerul de încălțăminte, s-au răcit și relațiile cu nașii lor. Totul ar fi pornit de la o decizie pe care Mihai Albu a luat-o acum câțiva ani, când soții Borcea și-au deschis un salon de înfrumusețare în Dorobanți (București). La momentul respectiv, Iulia Albu își dorea să fie imaginea acelui salon, dar soții Borcea nu au ales-o pe ea, așadar Mihai Albu a decis să rupă relațiile cu aceștia.

”Iulia a așteptat în zadar să devină imaginea salonului de înfrumusețare al soților Borcea, din zona Dorobanți. Nu se știe din ce motive nu a fost aleasă. Iulia a sperat până în ultima clipă că va deveni imaginea salonului de înfrumusețare al soților Borcea, din zona Dorobanți, mai ales că are un chip superb, bun de reclamă, dar nu i s-a propus acest contract, nu se știe din ce motive.

Citeşte şi: Iulia Albu, replică răutăcioasă la adresa lui Cătălin Botezatu: „Lui nu îi plac bărbații?” Cum i-a răspuns designerul

Citeşte şi: Cine a fost primul iubit al Andreei Esca

Citeşte şi: Ce destin va avea Lilibet, fata cuplului Meghan – Harry. Predicțiile astrologului regretatei Prințese Diana

Citeşte şi: Reacția impresionantă a fiicei Andreei Marin după ce mama ei a divorțat de Ștefan Bănică

În acea perioadă, Iulia era la început de drum, în lumea mondenă, voia să devină cunoscută, i-ar fi prins tare bine acea colaborare, ar fi ajutat-o enorm. Mihaela și Iulia nu-și mai vorbesc cam de atunci, de aproape zece ani”, au declarat, acum ceva timp, persoane apropiate foștilor soți pentru impact.ro.

După ce Cristi Borcea și-a refăcut viața sentimentală și a întemeiat o nouă familie cu Valentina Pelinel, Iulia Albu s-a împrietenit cu noua soție a fostului patron de la Dinamo.

Recent, Iulia a ținut să vorbească despre situația cu privire la relația ei cu nașii de cununie și a postat în mediul online următorul mesaj: ”Nu am avut o relație cu Cristi Borcea. Motivul pentru care m-am distanțat de el și Mihaela nu l-am făcut niciodată public. Motivul pentru care vorbesc cu Valentina Pelinel și îmi place această nouă familie, iarăși, nu îl voi expune aici. Dar da, îmi place această familie. Și, în sfârșit, au liniștea pe care o merită.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter