De ce nu se afișează Anamaria Prodan cu noul iubit

Anamaria Prodan (49 de ani) confirma în martie 2022 că are un nou iubit. Impresara și fostul ei partener, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), s-au separat în vara anului trecut, după 13 ani de mariaj. Recent, prezentatoarea TV a vorbit despre noua sa relație.

De ce nu se afișează Anamaria Prodan cu noul iubit

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții. Mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, că întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea „Star Magazin”, de la Antena Stars.

Tot în martie, Anamaria s-a fotografiat cu un buchet imens de trandafiri albi. În descrierea imaginii, impresara a pus mai multe emoticoane: „❤️❤️❤️🙌🙏😍”. Pentru moment, nu este clar de la cine a primit buchetul. În februarie, Anamaria a lăsat să se înțeleagă că s-ar fi logodit. „Da, vreau, mulțumesc”, a scris în dreptul unei imagini în care poartă un inel cu diamante.

La rândul său, Laurențiu formează un cuplu cu o tânără care-l va face tată pentru a treia oară. Corina (30 de ani) va da naștere unui fiu în primăvara anului acesta.

Laurențiu mai are doi fii, Luca (21 de ani), din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto, din fostul mariaj cu Anamaria. Din prima căsnicie cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, impresara are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Anamaria Prodan, despre discuția de la Judecătorie dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lor: „A țipat la Bebe”

Luna trecut, Anamaria mai spunea: „Am vorbit cu Laurențiu, a vorbit și Bebe. Chiar ne dorim foarte tare să divorțăm. Eu îmi doresc foarte tare. Așa e frumos și pentru el, că îi vine alt copil și e normal să fie un bărbat liber când îi vine copilul, iar eu e normal să fiu liberă pentru că nu eu am ales drumul ăsta, l-a ales Laurențiu. Atunci, cel mai frumos e fiecare să-și vadă de viață și să meargă mai departe”.

„Eu întotdeauna vorbesc civilizat. Am nervi, normal, pentru că vreau să scap. E timpul să merg mai departe și să nu mai stau legată de Reghecampf, scandaluri și mitocănii. Vreau să fie o femeie liberă, să-și înceapă viața, să-și înceapă o relație calumea. Copiii mei la fel își doresc, să nu mai fie asociați de fiecare dată”, a completat.

„Suntem doi oameni care s-au iubit cândva extraordinar. Suntem doi oameni care au construit un imperiu, pe care l-au și dărâmat sau, mă rog, Laur l-a dărâmat cu ajutorul altor persoane. Eu o să fac în continuare bani, pentru că toată viața am făcut singură, nu m-a ajutat nimeni vreodată pe pământ. Toată viața am ridicat oamenii de lângă mine și bărbatul. Chiar și următorul, dacă nu va fi mai puternic decât mine, o să-l ridic tot eu, că așa e firesc în viață”, a mai spus Anamaria Prodan.

Foto: Instragram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter