De ce nu a avut Draga Olteanu Matei copii?

De Adelina Duinea, pe

Actrița Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani, în noaptea de marți spre miercuri, 18 noiembrie 2020.

Era internată de câteva zile la secția de terapie intensivă a Clinicii de Gastroenterologie și Hepatologie a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași din cauza unei hemoragii digestive.

De ce nu a avut Draga Olteanu Matei copii?

Draga Olteanu Matei a avut o viață profesională de excepție, însă nu a avut niciodată copii. S-a căsătorit pentru prima dată la doar 18 ani, cu un ofițer de aviație.

Apoi, în perioada studenției, s-a căsătorit cu un diplomat, în cele din urmă găsind fericirea în brațele medicului Ion Matei.

De-a lungul carierei sale, în diferite interviuri, vedeta a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să fie mamă, deși copiii îi erau foarte dragi.

„Eu nu am vrut să fac copii niciodată. Îmi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru că eu cred o treabă pe care nu vreau s-o spun în public, pentru că ar fi foarte decepționate mamele.

Dar amintesc un proverb bătrânesc foarte înțelept: «Cine are să-i trăiască, cine nu, să nu-și dorească». În zile noastre, ar trebui să ne gândim la partea a doua a proverbului”, spunea Draga Olteanu Matei, potrivit Spynews.

Actrița a mai recunoscut și că, deși nu și-a dorit niciodată ca ea să aducă pe lume un copil, la un moment dat, gândul i-a zburat către adopție.

Între timp, pentru că viața profesională nu îi permitea, Draga Olteanu s-a răzgândit. „M-am gândit să adopt un copil cu mulți ani în urmă când nu avem cu ce să-l țin, dar mi-am dat seama că nu am timp să mă ocup de el”, a mai mărturisit.

Foto: Libertatea.ro

Citește și: 

Draga Olteanu Matei nu și-a serbat niciodată ziua de naștere. Care este motivul

Drama actriței Draga Olteanu Matei: „Aș fi preferat să mor și eu odată cu el”

Maia Morgenstern, despre visurile copilăriei: „Voiam foarte tare să fiu casnică“

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter