De ce Mila Kunis și Ashton Kutcher nu le-au cumpărat cadouri de Crăciun copiilor lor

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 24 decembrie 2017, 09:36
Mila Kunis (34 ani) și Ashton Kutcher (39 ani) sunt căsătoriți din 2015 și au împreună doi copii - Wyatt Isabelle (3 ani) și

Dimitri (1 an). Deși ar putea să le cumpere copiilor lor absolut tot ce își doresc, actorii au anunțat că anul acesta vor renunța la cadourile de Crăciun pentru cei mici. Află care este motivul!

Wyatt, fiica cea mare a cuplului Mila Kunis și Ashton Kutcher

Wyatt Isabelle, fiica cea mare a cuplului

Mila Kunis și Ashton Kutcher, fără cadouri de Crăciun pentru copii anul acesta

Iată ce mesaj au transmis Mila și Ashton: „Am stabilit de comun acord să facem un fel de tradiție de Crăciun, care să nu implice cadouri. Anul trecut, Wyatt a primit cadouri de la bunici și după ce s-a jucat puțin cu jucăriile respective, a renunțat la ele. Acum nici nu o mai interesează. Ne-am anunțat părinții să nu mai cumpere foarte multe lucruri, un cadou e suficient, pentru că cei mici nu știu să aprecieze aceste daruri. Sunt pur și simplu prea mici pentru asta. Preferăm să cumpărăm jucării și să le ducem la spitalele de copii, unde cei mici să se bucure cu adevărat, pentru că au nevoie de asta. Așa am stabilit că aceasta va fi noua noastră tradiție de Crăciun„.

Fanii celor doi au reacționat pozitiv la acest anunț și i-au apreciat încă o dată pentru normalitatea lor. Chiar dacă au o avere impresionantă împreună, Mila Kunis și Ashton Kutcher își cresc copiii cât se poate de normal, fără bone, fără ajutor, exact ca o familie obișnuită.

Foto – Hepta, Northfoto

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter