Ashton Kutcher nu o iartă pe Demi Moore că a dat detalii din dormitor. Ce l-a deranjat pe actor

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 07 aprilie 2023, 14:22

Ashton Kutcher recunoaște că a fost supărat când fosta lui soție, Demi Moore, a lansat, în septembrie 2019, o carte, Inside Out, în care dădea detalii despre viața lor intimă. Actrița povestea cum au adus în pat o a treia persoană pentru a-și condimenta viața sexuală și cum a ajuns să regrete acel moment, pentru că asta l-a făcut pe Ashton să dea frâu liber pornirilor și să continue să o înșele.

Deși Ashton Kutcher nu dorește să scoată la suprafață acel episod, el admite pentru Esquire că memoriile fostei sale partenere de viațăt, Demi Moore, i-au afectat familia.

Demi Moore a acceptat ca Ashton Kutcher să aducă în pat o altă femeie

După asta, presa a fost de neoprit. „A doua zi, paparazzii erau la școala copiilor mei”, a mai spus actorul, care a precizat că nu îi poartă pică lui Moore.

Kutcher, în vârstă de 44 de ani, a fost căsătorit cu Demi Moore,  în vârstă de 60 de ani, din 2005 până în 2013. În cartea ei, Demi Moore a vorbit despre momentul în care au făcut sex în trei și l-a acuzat pe actor că a făcut-o să descopere din nou alcoolul și drogurile.

„Am vrut să-i arăt lui Ashton cât de cool şi fun pot să fiu”, scrie Demi Moore despre momentul în care au adus în pat o altă femeie. „Pentru că adusesem o a treia persoană în relaţia noastră, Ashton a spus că asta îl făcuse confuz şi că, într-o anumită măsură, a justificat infidelitatea lui de după”, mai scrie Demi Moore. Actrița a aflat din presă că a fost înșelată.

Starul nu a comentat acuzațiile la momentul respectiv.

Demi Moore a vrut copii cu Ashton Kutcher, dar a pierdut sarcina

Moore avea trei copii când l-a cunoscut pe Kutcher. Astfel, el a devenit tată vitreg pentru Rumer, Scout și Tallulah, fetele lui Demi Moore din mariajul cu Bruce Willis. „Aveam 26 de ani și purtam responsabilitatea unui copil de 8 ani, un copil de 10 ani și un altul de 12 ani”, și-a amintit Kutcher, menționând că încă menține o relație cu copiii săi vitregi.

În aceeaşi carte, actriţa mărturiseşte că a pierdut o sarcină în luna a şasea, în timpul mariajului cu Ashton.

„Iubesc copiii. Ideea de a avea un alt copil ar fi fost incredibilă”, a mai spus Kutcher.

Ashton Kutcher e căsătorit acum cu Mila Kunis

Ashton Kutcher și Demi Moore s-au despărțit în 2011, iar doi ani mai târziu au divorțat oficial. „Nimic nu te face să simți eșecul precum divorțul”, a explicat el.

Kutcher a început să se întâlnească cu Mila Kunis, în vârstă de 39 de ani, în 2013. Actorii s-au logodit doi ani mai târziu și s-au căsătorit în 2015. Kunis i-a născut pe Wyatt și pe Dimitri în 2014, respectiv 2016.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter