De ce l-a înșelat Vica Blochina pe Victor Pițurcă, deși spune că este „singurul bărbat pe care l-a iubit”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 decembrie 2021, 18:00

Vica Blochina (46 de ani) nu a ascuns niciodată că Victor Pițurcă (65 de ani) a fost iubirea vieții ei. Cei doi au avut o relație de 16 ani din care a rezultat un fiu, Edan, astăzi în vârstă de 4 ani. În timpul relației cu fosta balerină, Pițurcă era deja căsătorit cu o altă femeie, de care nu a vrut să se despartă. Vica Blochina a mărturisit recent că l-a înșelat pe fostul selecționer de mai multe ori pe parcursul relației din răzbunare pentru că el nu a renunțat la soția lui.

“A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, aşa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur şi simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu ştiu cum…

El din start mi-a spus: ‘Eu pe soţia mea nu o voi lăsa în viaţa mea’. Nici măcar l-am văzut cu soţia lui, el tot timpul era singur. Eu am crezut că ei nu stau la Bucureşti, că stau la Craiova. Şi nu puneam întrebări. Ştiind că niciodată nu o să fiu soţia lui sau că o să avem o relaţie, nu mă gândeam că o să ţină atât de mult, eu l-am înşelat foarte mult.

Da, în toţi anii ăştia (n.r. – l-am înșelat), din răzbunare. Nu ştiu dacă el ştia. Cred că a simţit, dar cumva a fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine. Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relaţie în timpul în care am fost cu el, au fost mult peste el din toate punctele de vedere. Nu pot să spun public cine erau persoanele respective, dar au fost mult peste, din punct de vedere social, ca bani, ca vârstă. Dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”, a povestit Blochina, în podcastul “În Oglindă”, moderat de Mihai Ghiță.

Citeşte şi: Vica Blochina, detalii emoționante despre prima întâlnire dintre fiul ei, Edan, și tatăl lui, Victor Pițurcă

Citeşte şi: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

Citeşte şi: De ce nu va mai participa Cătălin Bordea la “Survivor România 2022”

Citeşte şi: Prințul Harry, lovitură fără precedent pentru tatăl său. Prințul Charles este „profund șocat și rănit”

Tot în cadrul aceleiași emisiuni online, fosta balerină a mai spus că fiul ei și al fostului antrenor nu poartă numele de familie al tatălui pentru că Pițurcă nu a crezut că este al lui. În urma unui test de paternitate, s-a dovedit că Victor Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan. Vica spune că nu i-a zis mulți ani la rând lui Edan faptul că tatăl lui nu-l recunoște.

„Copilului nu i-am spus, până atunci, că tatăl lui nu a vrut să-l recunoască. I-am spus că tatăl lui este plecat, că antrenează, pentru că știa cine este. Apoi ne-am dus la IML, să facem analiza ADN. Copilul a deschis ușa, știind că tata e acolo, și a rupt-o la fugă. Tatăl a fost foarte stingher, nu putea să-l ia în brațe”. „Edan a sărit la el în brațe și i-a spus: «Tată, eu sunt, Edan! Tu nu mă știi pe mine? Sunt eu, copilul tău!». A fost cel mai urât moment din viața mea. Angajatele de la IML au început să plângă. Eu cred că (n.r. – Victor Pițurcă) nu a știut cum să se comporte. După acest moment, relația tată-copil s-a reglat”, a adăugat Vica, izbucnind în lacrimi.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter