De ce face Andreea Bălan primul pas în relații

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 februarie 2022, 12:45

În ciuda experiențelor nefericite din trecut, Andreea Bălan (37 de ani) nu se teme să iubească. Mai mult decât atât, solista crede că „fericirea este în noi”, motiv pentru care, deși este deschisă începerii unei noi relații, nu-i este absolut deloc rău nici pe cont propriu.

Cântăreața și fostul ei soț, actorul George Burcea (34 de ani), s-au separat în martie 2020, după 4 ani și jumătate de relație și doar câteva luni de căsnicie. Fostul cuplu are împreună două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani).

După despărțirea de actor, cântăreața a format un cuplu cu Tiberiu Argint (37 de ani). Fostul cuplu s-a despărțit în septembrie 2021, după 1 an și 3 luni de relație. Potrivit CANCAN, fosta pereche s-ar fi certat frecvent în ultima vreme, luând, în cele din urmă, decizia de a pune punct relației lor.

De ce face Andreea Bălan primul pas în relații

„M-am simțit fericită în mai multe locuri, cu mai multe persoane și cred că fericirea este în noi. Așa că, dacă eu sunt fericită cu mine și mă iubesc pe mine, automat, ofer iubire și pot să mă simt bine oriunde. Am învățat, în ultimul timp, să-mi ascult instinctul, să mă ghidez foarte bine după instinct. Poate ani de zile l-am neglijat sau poate m-am neglijat pe mine în interior. Mai nou meditez, sunt foarte bine cu mine, sunt foarte fericită. Sunt convinsă că în jurul meu sunt oameni de același grad cu mine”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Bărbații sunt intimidați de mine. Le este greu să mă abordeze. De multe ori, eu trebuie să fac primul pas, să le dau un zâmbet, ca apoi ei să prindă curaj”, a completat artista.

„Dragostea, în primul rând, trebuie să o ai în tine. Trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită. Apoi, Universul îți trimite persoana potrivită, dacă tu ești bine cu tine. Nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine, dragostea o să vină”, mai spunea luna trecută.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Bălan, despre perioadele dificile din viața personală: „Am înțeles că de jos nu ai unde să te duci decât în sus”

Fiica Andreei Bălan a împlinit 2 ani! În aceeași zi, artista „a primit o a doua șansă la viață”

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Înaintea relației cu George Burcea, timp de un an, solista a format un cuplu cu Michael, un pușcaș marin american. Înainte de a-l cunoaște pe Michael, timp de 9 ani, cântăreața a format un cuplu cu artistul și compozitorul Keo. Andreea și Keo s-au despărțit în anul 2014, după ce solistul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică, Arya Violette, în vârstă de 3 ani.

Înaintea relației cu Keo, Andreea a format un cuplu cu Teo Păcurar, compozitor, relatează Spynews. Fosta pereche s-a și logodit, în 2005 tatuându-și câte un inel de logodnă pe degetele inelare. Un an mai târziu, însă, Andreea și Teo s-au despărțit. Potrivit Spynews, motivul ar fi fost dorința compozitorului ca el și Andreea să se mute în Bistrița.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter