De ce este Kate Middleton mai populară ca Meghan Markle în SUA

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 februarie 2022, 14:21

Conform unui sondaj recent efectuat de experții britanici, Kate Middleton este de două ori mai populară în SUA decât Meghan Markle. Cu toate că Meghan trăiește de peste doi ani în State cu soțul ei, Prințul Harry și cei doi copii, Archie și Lilibet, Ducesa de Cambrigde este în topul preferințelor americanilor.

Potrivit datelor sondajului, 68,2% dintre americani spun că o admiră și susțin pe Kate Middleton, în timp ce 31 dintre ei se declară fanii fostei actrițe Meghan Markle.

Iar lucrurile s-ar putea înrăutăți pentru ducii de Sussex pentru că Kate și Prințul William plănuiesc o vizită în SUA anul acesta. Aceasta ar fi prima deplasare în State din 2014.

Citeşte şi: Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Citeşte şi: Secretul ducesei Kate Middleton pentru un ten perfect și un păr superb

Citeşte şi: Secretul incredibil al lui Kate Middleton pentru a purta tocuri toată ziua fără să o doară picioarele

Citeşte şi: Kate Middleton, surprinsă pe stradă cu poșeta deschisă. Ce s-a putut vedea în geanta ducesei

Kate a căpătat și mai multă popularitate chiar dacă nu vizitează des SUA. Ea întruchipează tot ceea ce americanii cred că ar trebui să fie o prințesă care urmează să devină regină. Ea este frumoasă, elegantă și are capacitatea de a relaționa și comunica cu oricine.

Indiferent de câte scandaluri legate de casa regală britanică apar, ducesa de Cambridge stă mereu departe de ele și iese mereu bine – a spus Christopher Andersen, comentator american expert în subiectul familiei regale britanice, potrivit The Sun.

Cum se pregătește Kate Middleton să intre în rolul de regină

După moartea Prințului Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, din luna aprilie a anului 2021, Kate Middleton a început să se pregătească pentru momentul în care va intra în istorie și va deveni noua Regină a Marii Britanii. Totul a început chiar de la funeraliile ducelui de Edinburgh când, potrivit experților regali, ar fi jucat rolul de “împăciuitoare” între Prinții William și Harry.

Asemenea Reginei, ea nu ține dușmănii și nu caută să se răzbune. La înmormântarea Prințului Philip, Kate chiar s-a maturizat. L-a consolat pe Prințul Charles cu o îmbrățișare și un sărut pline de afecțiune, i-a adus pe William și Harry împreună, și a oferit un sentiment de demnitate ceremoniei – a spus biograful familiei regale, Phil, Dampier.

În plus, Kate Middleton ar fi participat la o discuție cu Prințul Charles și fiul săp cel mare,  William, cu scopul de a „vindeca rănile cauzate de Harry”.

Trebuie să fi fost dificil, luând în considerare ce au spus Harry și Meghan despre ea în interviul cu Oprah Winfrey, dar Kate se maturizează repede și își dorește ce este mai bun pentru Familia Regală – a adăugat Dampier.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter