Adrian Mutu, refuzat de Julia Chelaru, fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 noiembrie 2021, 16:40

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Julia Chelaru a acceptat provocarea sosurilor iuți. Solista a trebuit să răspundă mai multor întrebări. Dacă nu-și dorea ca telespectatorii să afle întrebarea, Julia trebuia să mănânce o rondea de cașcaval învelită în sos picant.

Adrian Mutu, refuzat de Julia Chelaru, fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy

La prima întrebare, Julia a răspuns: „Adrian Mutu”. Artista a fost întrebată ce bărbat din showbiz i-a făcut avansuri fără ca presa să afle. „A fost acum foarte mult timp, la început, când eram în trupa Exotic. Mi-a aflat numărul de telefon și m-a invitat în oraș. Nu știu dacă eram într-o relație sau nu, dar, nu știu de ce, îmi era frică de fotbaliști, aveam o frică, ceva, o chestie ancestrală”, a povestit Julia.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el, e un om extraordinar. Voia și el să mă cunoască. Apoi a luat avânt (n.red.: cariera lui sportivă). (…) Eram trei fete cucuiete (n.red.: în trupa Exotic). Eram roșcată atunci, eram ceva foarte atractiv pentru mulți bărbați, să zic așa, din showbiz. Mie mi-a plăcut, totuși, că l-am refuzat. L-am refuzat eu pe Adrian Mutu, îți dai seama?”, a încheiat solista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce carieră își dorește fiul cel mare al lui Adrian Mutu, Mario, să urmeze

Claudia Pătrășcanu, despre relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Pentru mine este foarte important să…”

Se vor împăca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? „Niciodată nu spune niciodată”

Din anul 2015, Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici. Din mariajul cu ea, sportivul are un fiu, Tiago, în vârstă de 4 ani. Adrian mai are două fiice, Adriana (15 ani) și Maya (13 ani), din fostul mariaj cu modelul Consuelo Matos Gómez, și un fiu, Mario (19 ani), din primul mariaj cu actrița Alexandra Dinu.

Julia formează în prezent un cuplu cu un bărbat cu 6 ani mai tânăr decât ea, numit John. Julia a divorțat de fostul soț, Bogdan Jianu, în anul 2016. În prezent, bărbatul este logodit cu gimnasta Cătălina Ponor. Julia și Bogdan au fost căsătoriți între anii 2007 și 2016.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter