De ce apare uneori Andreea Mantea cu burtică „de gravidă”: „Mi-e greu să explic afecțiunea cu care mă confrunt”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 mai 2021, 10:53

În ultimele luni au apărut o mulțime de zvonuri în presa mondenă referitoare la faptul că Andreea Mantea (33 de ani) ar fi însărcinată pentru a doua oară. Vedeta de la Kanal D a negat aceste zvonuri, iar de curând, pentru a se face mai bine înțeleasă, a explicat că se confruntă cu o problemă de sănătate și de aceea are acea „burtică” pe care lumea o bănuiește că ar fi de gravidă.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt. Pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”, a spus Andreea Mantea, într-un InstaStory.

Vedeta a mai spus că și-ar mai dori să-i facă un frățior sau o surioară băiețelului ei David, dar nu acum.

„Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu. Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru. N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire, nu ai de ce. Eu v-aș împărtăși acest lcuru fără nicio problem, dar, deocamdată nu e cazul”, a mărturisit vedeta de televiziune.

Citeşte şi: Mesajul lui Tudor Chirilă după ce Viorica Dăncilă a fost angajată ca și consultant la BNR

Citeşte şi: Antonia, mesaj dur la adresa lui Cătălin Măruță: „Gratuit. Penibil. Răutate în prime time!”

Citeşte şi: Andreea Ibacka și Cabral urmează să fie din nou părinți. Anunțul sarcinii a stârnit mii de reacții

Citeşte şi: Mihaela Bilic a avut o relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu

Andreea Mantea a ținut să facă și o serie de precizări legate de noua emisiune pe care o are și despre decizia de a renunța la filmările în afara României.

„Sunt foarte fericită că am plecat din Turcia, mi-e foarte bine acasă. Nu aș mai pleca niciodată de acasă, niciodată. Eu am vrut să mă întorc acasă. Și, mai mult, emisiunea ‘Trăiri alături de Andreea Mantea’ merge foarte bine”, a mai spus Mantea.

Prezentatoarea de la Kanal D s-a declarat implinită și pe plan amoros.

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens”, a adăugat vedeta.

Andreea Mantea și iubitul ei “misterios”

De câțiva ani, prezentatoarea de la Kanal D trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie. Mantea spune că nu-și mai dorește să vorbească în public despe viața personală.

„Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum … unde ajungeam? Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, spunea Andreea Mantea, în urmă cu câteva luni, potrivit Libertatea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter