De ce a renunțat Viviana Sposub la o carieră în muzică: „M-am lovit de niște lucruri”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 15:21

Viviana Sposub, prezentatorea matinalului „Dimineața cu noi”, de la Kanal D, a dezvăluit de ce a renunțat la o carieră în muzică, deși calitățile sale vocale au fost remarcate încă de la grădință.

Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a ales o carieră în televiziune, dar marea ei pasiune a rămas muzica. Prezentatoarea TV a mărturisit într-un interviu pentru Kanal D de a renunțat la visul de a deveni cântăreață.

Am terminat Liceul de Artă, șefa de promoție, cu 10 pe linie. Am fost un copil foarte cuminte. Am fost olimpică la teoria muzicii. Eu eram înscrisă la o grădiniță step by step, totul era pregătit că eu să încep până când doamna educatoare a descoperit în mine acest talent și a spus că acest copil trebuie să facă muzică, trebuie să meargă la un liceu de artă și atunci părinții mei au luat dosarul de la acea școală și m-au trimis direct la Liceul de Artă, la secția pian și de atunci. Nu cântă nimeni din familie, nimeni nu are treabă cu muzică. Dacă nu ar fi fost doamna mea educatoare, nu aș fi știut de acest talent, a mărturisit Viviana Sposub.

Citește și: Adrian Alexandrov, după condamnarea Elenei Udrea: „Ați luat abuziv mama de lângă copilul ei!”

Președintele Consiliului Județean Hunedoara s-a dat drept pacient la Urgențe, după mai multe reclamații. Cum l-a tratat personalul medical

Cristina Bâtlan de la „Imperiul leilor”, divorț după 26 de ani de căsnicie: „Am aflat după cinci sau patru ani că mă înșală”

Gabriela Prisăcariu, ironie la adresa Mihaelei Rădulescu. „Scuze”

De ce a renunțat Viviana Sposub la o carieră în muzică: „M-am lovit de niște lucruri”

După ce a terminat liceul, Viviana a ajuns la facultate în București și a vrut să-și facă o carieră în domeniul muzical, însă planurile ei s-au destrămat rapid. În cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, aceasta a avut ocazia să demonstreze că este talentată și încurajările publicului au ajutat-o să-și facă curaj să pășească în industria muzicală din România.

Eram o studentă la început de drum, m-am concentrat pe televiziune, mergeam la matinal să prezint vremea cu metroul. Cu metroul mă duceam, cu metroul mă întorceam. Gândul cu muzica s-a dus departe fară să mă mai întorc. Însă, proiectul Bravo, ai stil! a fost locul unde am putut pune pe tavă. A fost ceva cale până m-am hotărât să cânt. Oamenii m-au încurajat foarte mult.

În Finală am lansat o piesă, domnul Dan Bursuc a fost alături de mine. Îmi doresc să continui, dar mi se pare că e o industrie în care intri destul de greu. Eu sunt la începutul începutului.

Eu nu aveam încredere în mine și mi-aș fi dorit să devin cântăreață, dar m-am lovit de niste lucruri. Am fost ba la un studio, ba la altul, mi s-a spus că vocea nu e actuală, că vocea e Mamaia 2000 și da, eu făcusem canto clasic și era normal că vocea să îți dea senzația de Mamaia. Mi-am pierdut încrederea. Daca nu ai ceva bănuți, de unde piese, văzând ce preturi sunt… a mai spus Viviana Sposub.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter