De ce a ales Prima Doamnă a Americii o ținută asemănătoare cu a lui Meghan Markle la „International Woman of Courage”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 martie 2021, 17:52

Pe 8 martie, în SUA, a avut loc gala International Woman of Courage, eveniment anual ce are ca scop premierea femeilor care ocupă funcții de conducere importante, care contribuie prin activitățile lor la bunăstarea societății și pentru cele ce lupta pentru susținerea drepturilor omului și a egalității între sexe.

Prima Doamnă a Americii, Bill Biden (69 de ani), a participat la acest eveniment și s-a prezentat într-o ținută care a atras pe loc atenția publicului.

Citeşte şi: Meghan Markle, dată de gol de limbajul corpului în interviul cu Oprah

Soția președintelui Statelor Unite ale Americii s-a îmbrăcat într-o creație semnată de designerul Oscar de la Renta, în valoare de 2.890 de dolari. Nimic ieșit din comun până acum, doar că rochia Primei Doamne a SUA avea un imprimeu identic, cu lămâi, precum avea rochia purtată de Meghan Markle în clipul de promovare al podcastului Archewell Audio, difuzat în urmă cu o lună. Diferența a constat în materialul din care au fost confecționate, dar și în preț, rochia Ducesei de Sussex valorând 3.490 de dolari, potrivit presei internaționale.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Criticii de modă spun că asemănarea celor două piese vestimentare nu este o simplă coincidență, ci un semn de solidaritate al lui Jill Biden cu Meghan Markle în conflictul cu familia regală britanică. Meghan Markle și Prințul Harry au fost în centrul atenției săptămâna acesta prin interviul controversat pe care i l-au acordat celebrei Oprah Winfrey.

După apariția Ducesei în acea rochia, imprimeul cu lămâi a început să devină din ce în ce mai popular în rândul celor pasionați de modă.

Foto – captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter