David Beckham, criticat aspru de către fani din cauza unei fotografii

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 octombrie 2017, 15:24
David Beckham (42 ani) a fost criticat aspru de către mii de fani, din cauza unei fotografii pe care a postat-o pe contul său de Instagram. În imaginea respectivă, fostul jucător de fotbal o sărută pe buze pe micuța Harper (5 ani), fiica lui și a Victoriei Beckham (43 ani).

David Beckham, criticat aspru de către fani din cauza unei fotografii

După ce mai mulți fani l-au criticat pentru gestul său, Beckham a declarat că este la fel de afectuos cu toți copiii săi, inclusiv cu băieții mai mari. “Îmi sărut toți copiii pe buze”, a spus, cu referire la ceilalți trei copii – Brooklyn (18 ani), Romeo (14 ani) și Cruz (12 ani). “Bine, mai puțin pe Brooklyn, care a împlinit 18 ani și poate că i s-ar părea ciudat să mai fac asta acum. Dar îl pupam și pe el când era mic. Pur și simplu așa am fost crescut. Victoria face la fel. E o dovadă de iubire pentru copiii noștri. Copiii sunt o binecuvântare”.

Nu este prima oară când familia Beckham dă naștere unei astfel de controverse, în rândul fanilor. Anul trecut și Victoria Beckham a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care o săruta pe buze pe Harper, iar reacția fanilor a fost similară.


Chiar dacă au fost mulți care au admirat relația specială pe care cei doi o au cu copiii lor, au fost destule voci care au spus că așa ceva nu este în regulă, ba chiar i-au acuzat pe soții Beckham de gesturi anormale.

Vezi șiVictoria Beckham şi micuţa Harper la cumpărături. Uite cum arată!

Foto – Hepta, David Beckham Instagram, Victoria Beckham Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter