Dansez pentru tine: Duel între Nicoleta Luciu şi Hienă de la Animal X

Ultimul update Marți, 15 martie 2022, 12:07

Asta seară, la Dansez pentru tine, se duelează Nicoleta Luciu şi Şerban Copot, cunoscut ca Hienă, de la Animal X. Cine crezi că va ieşi din concurs.

Şerban şi Nicoleta Luciu la duelul „Dansez pentru tine”

Pe măsură ce trec săptămânile, competiţia de la „Dansez pentru tine” devine tot mai strânsă şi vedem la duel perechi tot mai bune.
Deşi au avut dansuri frumoase şi au primit note mari de la juraţi, Şerban Copot şi Valentina au „căzut” la duel săptămâna trecută, iar telespectatorii vor avea de ales între această pereche şi cea formată din Nicoleta şi Atilla Heiner.

Nicoleta Luciu şi Atilla Heiner luptă pentru o casă la „Dansez pentru tine”

Nicoleta Luciu, Attila Hainer şi coregraful lor, Bogdan Boantă, luptă la „Dansez pentru tine” cu dorinţa de a construi o casă pentru părinţii lui Attila. Acesta nu şi-a dat seama că a te naşte într-o familie de rromi îţi poate aduce numai ghinioane până nu a ajuns la şcoală. Marginalizat, evitat şi tratat în permanenţă altfel, Attila a început să simtă din ce în ce mai greu povara de a fi rrom. Ghinioanele s-au ţinut lanţ şi pentru părinţii lui, care s-au îmbolnăvit atât de grav, încât n-au mai putut să lucreze nimic. Dansul a fost norocul lui Attila, pentru că el face parte dintr-o trupă în care este perfect integrat.

Şerban Copoţ şi Valentina Hainăroşie vor să alunge ghinionul familiei

Şerban, cunoscut drept „Hienă” de la Animal X, Valentina Hainăroşie, din Bucureşti, şi coregraful Lilian Cărăuş vor să alunge ghinionul din familia concurentei. Anii întregi de sacrificii şi muncă au fost făcuţi scrum, după ce standul en-gros din care îşi câştigau pâinea părinţii Valentinei a fost mistuit de flăcări. Iar necazurile abia începeau. Bunicul s-a accidentat grav şi a murit, bunica a căzut pradă Alzheimer-ului, din cauza datoriilor acumulate părinţii ei au fost obligaţi să-şi vândă apartamentul, iar tânăra s-a  văzut nevoită să se angajeze pe când avea numai 14 ani.

Dans latino şi striptease vineri, 23 noiembrie, la „Dansez pentru tine”

Samba, salsa, bachata şi merengue vor încânta telespectatorii şi-i vor duce în ritm de dans tocmai în vibranta Americă de Sud, locul unde pofta de viaţă a oamenilor a dat naştere stilului latino. Cu adevărat fierbinte va deveni atmosfera odată cu cel de-al doilea dans al serii, striptease, când perechile rămase în concurs vor fi nevoite să demonstreze că ştiu să se dezbrace cu stil şi eleganţă.

Cabral, Andreea Ibacka şi Minodora dansează pentru cazuri umanitare

Andreea Ibacka revine în ringul de la „Dansez pentru tine”. De această dată, frumoasa blondă îl va avea ca partener pe cel care ii este alături zi de zi, Cabral. Cuplul va dansa pentru un băieţel bolnav de hemofilie.
Minodora intră în ring pentru a o ajuta pe Ioana, o tânără care din pasiune pentru meseria ei trăieşte într-o casă fără apă curentă, televizor sau telefon. Ea este educatoare într-un sat uitat de lume, unde a fost repartizată după examenul de titularizare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter