Dani Oțil, prima fotografie cu iubita sa, Gabriela Prisăcariu: „În sfârşit! Lumea credea că ţii doliu după Mihaela!”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 04 iulie 2019, 15:38
Dani Oțil nu se mai ascunde și a apărut, în sfârșit, în prima fotografie alături de iubita sa, Gabriela Prisăcariu. Cei doi se strâng puternic în brațe, semn că sentimentele dintre ei sunt intense.

Dani Oțil a creat o diversiune săptămâna trecută, atunci când a publicat o fotografie care a stârnit curiozitatea fanilor, dar și confuzia acestora pentru că nu se vedea întocmai chipul femeii care îl îmbrățișa, deși toate semnele ar fi condus către o singură ipoteză: Gabriela Prisăcariu.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu

Fotografia postată de Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au provocat imaginația fanilor atunci când, în ianuarie, au publicat fotografii cu ei din vacanță. Deși nu apăreau împreună, se fotografiaseră în același loc. Ei bine, iată că cei doi au elucidat misterul care plutea în jurul relației lor și au postat prima fotografie împreună pe contul de Instagram al Gabrielei Prisăcariu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au primit, așa cum era de așteptat, și mesaje de la fani: În sfârşit, lumea credea că ţii doliu după Mihaela!”„Sunteți frumoși împreună! În sfârșit! Dani și-a găsit jumătatea!”, „Sunteți superbi amândoi”, „Deci nu a fost glumă… Dani e luat!”, – sunt doar câteva din comentariile internauților lăsate la fotografiile celor doi îndrăgostiți.

Dani Oțil, în vârstă de 38 de ani, s-a iubit pătimaș cu Mihaela Rădulescu, 49 de ani, însă până acum a evitat să se mai afișeze în public cu altă domnișoară. Noua iubită a lui Dani Oțil este o tânără pe nume Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 26 de ani, poreclită Miss Funduleț, model de succes, care s-a făcut remarcată în 2015, după ce a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter