Dani Oțil, confesiune haioasă: „Am dormit în același pat cu mama până la 15 ani”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 06 decembrie 2018, 11:34
Dani Oțil, colegul de platou al lui Răzvan Simion, a făcut o dezvăluire care a amuzat pe toată lumea. Acesta a recunoscut că a dormit cu mama sa în același pat până la vârsta de 15 ani.

Dani Oțil, în vârstă de 38 de ani, a făcut câteva dezvăluiri haioase din copilăria și adolescența sa. Prezentatorul TV a mărturisit în cadrul emisiunii pe care o prezintă, „Neatza cu Răzvan și Dani”, că s-a hrănit cu biberonul până la vârsta de șase ani și că a dormit în pat cu mama lui până la vârsta de 15 ani: „Am supt biberonul până la 6 ani. Am dormit în același pat cu mama până pe la 15 ani și nu prea adormeam decât dacă o țineam de lobul urechii”, – a dezvăluit Dani Oțil la emisiunea matinală de la postul de televiziune Antena 1.

Se pare că a fost o perioadă a rememorărilor pentru Dani Oțil și spunem asta după ce săptămâna trecută carismaticul prezentator TV s-a întâlnit în platoul emisiunii pe care o moderează cu Mihaela Rădulescu, cea care i-a fost iubită mulți ani de zile și pe care nu o mai văzuse din ziua despărțirii. Ceea ce a fost vizibil cu ochiul liber, dincolo de bucuria reîntâlnirii, a fost emoția pe care Dani a transmis-o pe parcursul emisiunii. Ca dovadă că a fost marcat de reîntâlnirea cu fosta sa parteneră de viață, Dani a postat o fotografie pe conturile de socializare, însă nu a scris niciun comentariu, lăsând totul la libera interpretare a internauților.

Dani Otil si Mihaela Radulescu

Ei bine, așa cum era de așteptat, fanii și prietenii virtuali, i-au transmis foarte multe mesaje lui Dani Oțil: „Întotdeauna acolo unde a fost iubire adevărată rămâne ceva… S-a văzut asta, emoțiile au trecut și dincolo de ecran, le-am simțit și noi!”, „Această poză arată cu adevărat de ce ești singur. S-a văzut clar cât ai fost de emoționat!. A venit timpul să treci peste relația cu Mihaela, ești un bărbat care merită să fie fericit, să aibă o familie, copii, ești un om frumos!’, „depănați amintiri: Chiar dacă ai vrut să maschezi emoțiile avute, acestea au fost vizibile și foarte frumoase! felicitări pentru respectul pe care vi-l purtați unul celuilalt”, „Ce frumos vă stă! O povestea frumoasă, deși încheiată, emană frumusețe!”, „se vede și acum că ai iubit-o mult, poate chiar mai este ceva mic acolo într-un colțișor”, „Dani este al doilea V\ârciu. Cum nici Liviu nu poate trece peste amintirea/dragostea Adelina, așa și cu dani cu Răduleasca. se vede că dani încă o mai iubește!”, i-au transmis internauții lui Dani Oțil.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter