Cum arăta Laura Cosoi în copilărie. Actrița i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale: „Te iubim, dincolo de tot și toate”

De Oana Savin, pe

Laura Cosoi i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Actrița a profitat de ocazie pentru a posta și câteva fotografii cu ea, din copilărie.

Laura Cosoi este una dintre cele mai deschise vedete autohtone, astfel că nu se ferește să împărtășească cu admiratorii ei evenimentele de care are parte zilnic.

Laura Cosoi, mesaj emoționant pentru mama ei

Laura Cosoi este o adevărată familistă. Actrița postează de fiecare dată când are ocazia imagini cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, dar și cu cele trei fetițe ale lor.

De data aceasta, Laura și-a surprins fanii de pe Instagram cu o serie de imagini în care apare alături de mama ei, dar și de sora ei, Alina Cosoi.

Mai mult, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale, cu ocazie zilei ei de naștere.

„Mama, ce cuvânt poate fi mai plin de însemnătate ca acesta, pe lume?! Dragă mamă, îți mulțumim pentru iubire, bunătate, încredere, prietenie, comunicare, îmbrățișări, lecții, empatie, puterea și sesninătatea de care ai dat dovadă de-alungul vieții. Te iubim, dincolo de tot și toate! La mulți ani, mămica noastră dragă și bună!”, este mesajul Laurei Cosoi pentru mama ei, Ligia Cosoi.

Actrița a postat câteva fotografii cu mama ei, care au atras aprecierile internauților.

Citește și: Laura Cosoi, dezvăluiri despre viața de mămică: „Tot timpul o iau și pe Lara cu mine”

Citește și: Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au aniversat 10 ani de relație. Povestea specială din spatele inelului de logodnă al actriței

Citește și: Cum au trecut Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean peste problemele din căsnicie. „Încercările îți consolidează relația”

Citește și: Laura Cosoi: „Am devenit femeie abia când mi-am cunoscut soțul”

Fotografii inedite din copilăria Laurei Cosoi

Laura a profitat de ocazie și a făcut publice și câteva fotografii din copilăria ei. În ambele imagini, actrița apare împreună cu mama ei.

Fotografiile alb-negru o arată pe Laura Cosoi la o vârstă fragedă, în timp de mama ei o privește cu duioșie.

Într-o altă imagine, Laura, care pare să aibă în jur de doi ani, este împreună cu mama și tatăl ei, la masă. De asemenea, această poză alb-negru reprezintă o amintire de neprețuit din viața îndrăgitei actrițe.

În prezent, Laura se află în Thailanda împreună cu familia ei, unde vor sta toată luna. Vedeta se bucură din plin de vacanță alături de cele trei fetițe ale ei, Rita, Vera și Lara.

Vezi în Galeria FOTO imaginile cu Laura Cosoi în copilărie.

SUrsă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter