Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare din copilărie. Propriul tată a abuzat-o sexual și a încercat să o omoare: „A aruncat cu benzină pe mine” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 10 februarie 2023, 14:49

Oana Lis a avut o copilărie foarte grea. Tatăl ei a abuzat-o sexual pe când avea doar 11 ani și chiar a vrut să îi dea foc.

Invitată în emisiunea „În oglindă” moderată de Mihai Ghiță, soția lui Viorel Lis a dezvăluit ororile prin care a trecut în perioada copilăriei. Marcată de abuzuri și violențe, Oana Lis a suferit și de depresie.

Oana Lis, dezvăluiri uluitoare din copilărie: „Tata devenise un monstru”

Oana Lis și-a deschis sufletul și a povestit toate lucrurile îngrozitoare care i s-au întâmplat de-alungul vieții, încă din primii ani de viață.

„Am un flash cu mama mea, tata o bătuse cu un baros, arăta ca un dalmațian. Am chemat salvarea pentru că era inconștientă. A fost un episod în care el a vrut să ne dea foc. Eram în pijama, a aruncat benzină pe mine și am avut noroc că stăteam la parter, am sărit pe geam”, a povestit soția lui Viorel Lis.

„Tata era băut, dintr-un om violent, devenea și mai violent. Tata devenise un monstru. Chiar dacă chemam poliția, tot pe noi ne amenda, trebuia să rog vecinii să cheme poliția, ca să nu ne certe pe noi. Nu simțeam că am pe nimeni care să mă ajute. Acum, ca și psiholog, îmi dau seama că avea nevoie să renunțe la alcool, de tratament psihiatric. Omul era cu probleme”, a continuat Oana Lis.

Citește și: Oana Lis, probleme la cabinetul psihologic pe care l-a deschis: „Mă sună tot felul de frustrați sexual”

Citește și: Cum și-a recuperat Oana Lis verigheta dată la amanet. „Magia există…”

Citește și: Oana Lis, noi dezvăluiri despre greutățile pe care le trăiește alături de Viorel: „Și mie îmi e teamă de moarte, nu numai lui”

Citește și: Oana Lis, mesaj aspru pentru cei care o critică în mediul online: „Eu am caracter de țărancă adevărată”

Soția lui Viorel Lis, abuzată sexual de propriul tată

Pe când avea doar 11 ani, Oana Lis a fost abuzată sexual de propriul tată, cel care avea datoria să o protejeze și nu să o rănească.

„Îl ascultam, îmi era foarte frică de el. Eu aveam 13 ani, iar tata mi-a prezentat un bărbat peste 30 de ani, să mă căsătoresc cu el. Posibil să fi existat o înțelegere financiară. Eu acum când vorbesc este și o femeie în mine și un copil rănit și meseria de psiholog pe care o practic, adică văd din mai multe perspective. Ani de zile am văzut din partea de copil rănit”, a spus Oana.

Soția fostului edil al Capitalei a explicat că a fost manipulată de tatăl ei, care a făcut-o să creadă că abuzul sexual este un lucru normal.

„De la 11 ani când m-au luat înapoi să am grijă de fratele meu, tatăl meu m-a abuzat și sexual. Lucrul ăsta l-am ascuns când eu am venit în București și cumva mi-am băgat în cap că nu s-a întâmplat. El m-a manipulat, pentru că un om care a făcut pușcărie știe să manipuleze. M-a manipulat în așa fel încât mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi”, a precizat Oana Lis.

Tatăl Oanei Lis a abuzat și alte minore

Oana Lis a mărturisit că nu este singura de care tatăl ei a profitat. Potrivit acesteia, bărbatul a mai abuzat sexual încă o fată, căreia i-a și promis că se va căsători cu ea.

„Tata a continuat. A fost combinat cu o femeie și și cu fetița acelei femei, de 13-14 ani. În general, un abuzator repetă ceea ce a făcut. Da, tata a abuzat și altă fetiță. I-a promis fetiței că o ia de nevastă, a dus-o cu vorba și nu a mai depus plângere”, a povestit Oana Lis.

Soția lui Viorel Lis a dezvăluit că întotdeauna s-a întrebat de ce s-a născut într-o astfel de familie.

„Din momentul în care m-am născut, viața mea a început cu niște traume. Tot timpul aveam întrebarea asta: De ce? De ce m-am născut eu într-o familie cu probleme? Tatăl meu pușcăriaș, ieșise din pușcărie pentru tentativă de omor, a stat 7 ani în închisoare. Mama mea avea probleme emoționale”, a mai spus Oana Lis în emisiunea „În Oglindă”.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter