Dana Rogoz, Adela Popescu şi Oana Tache: „Cum sa fii creativ pe bani putini”

De PR, pe

“Vă vom spune cum poţi transforma o haină veche într-una vintage sau cum prind viaţă obiecte de decor aparent demodate, cum îţi poţi realiza propriile bijuterii sau cadouri manual şi abia aştept să învăţ şi eu lucruri interesante de la invitatele mele, recunoscute pentru spiritul inovativ”, promite Dana Rogoz.
Imaginatia si inventivitatea sint doar doua ingrediente de la care gazda emisiunii “De Suflet” a plecat in alegerea temei din aceasta sambata, pentru emisiunea “De Suflet”.

Si evident, puse in practica  amandoua cu costuri cit mai reduse. Asa ca telespectatorii si mai ales telespectatoarele care nu vor rata intilnirea de la ora 20:30 vor afla lucruri deosebit de interesante de la Dana, Adela Popescu, Oana Tache si creatoarea Rhea Costa despre cum isi pot confectiona, inova, reinventa  sau infrumuseta garderoba sau decorul casei cu bani putini.
Dana Rogoz, Adela Popescu şi Oana Tache: „Cum sa fii creativ pe bani putini”
Andreea Constantin dovedeste prin creatiile ei si drumul parcurs ca totul e posibil. De la activitatea de model pe care a inceput sa o practice la 15 ani, Andreea a trecut la stilism pentru ca, marturiseste chiar ea la “De Suflet”, si-a dat seama ca o interesa mai mult ce se intampla in culise decat pe scena. Si, la fel de firesc, din pasiunea de a-si remodela in permanenta garderoba, transformand inclusiv haine din second-hand-uri a ajuns sa creeze chiar ea rochii uimitoare si sa isi dezvolte un business si un brand: Rhea Costa.
Printre multe informatii si sfaturi, telespectatorii vor afla ca totul s-a intamplat cu pasiune si dedicare. “Nu am facut nicio scoala, dar am citit toate cartile despre istoria modei, despre cum sa cosi si sa croiesti si am avut o perioada de saptamani intregi cind dormeam 3 ore pe noapte. Asa am invatat singura,  mi-am cumparat si o masina de cusut si am exersat pe diverse materiale”, marturiseste creatorea.
Nici Adela Popescu si Oana Tache nu vor fi mai prejos cind le va veni randul pe canapeaua Danei. Cu mostre din lucrurile create de ele, cu povesti despre copilaria in care si-au exersat indemanarea, cele doua vedete vor dovedi ca uneori tinutele pentru care sint admirate sint o creatie proprie realizata sau modificata rapid.
Si cum talentele sint multiple in aceast editie “De Suflet”, nu vor lipsi nici artistii talentati la ….muzica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter