Dana Războiu confirmă despărțirea de soț printr-o postare: “Sunt o mamă singură”

De Mădălina Manole, pe
Dana Războiu a fost în centrul atenției în ultima perioadă după ce a făcut câteva declarații ambigue despre relația pe care o are cu soțul său, Bogdan Enoiu. Fosta prezentatoare de televiziune se pare că a elucidat definitiv misterul în ultima postare de pe rețelele de socializare.

Dana Războiu, în vârstă de 42 de ani, este căsătorită din 2008 cu omul de publicitate, Bogdan Enoiu, cu 17 ani mai în vârstă. Dacă până acum au fost doar zvonuri legate de divorțul său, iată că fosta știristă de la TVR a transmis un mesaj care înlătură orice dubiu. Aceasta s-a fotografiat alături de cei doi copii ai săi și a ținut să puncteze: „Sunt o mamă singură şi sunt foarte fericită cu noua viaţă”, – a scris Dana Războiu, lăsând clar să se înțeleagă că  ea şi Bogdan Enoiu s-au despărțit.

Dana Războiu confirmă despărțirea de soț printr-o postare: “Sunt o mamă singură”

Dana Războiu declara în urmă cu aproximativ două săptămâni că situația este oarecum echilibrată între ea și spțul său: „Nu suntem divorţaţi! Ma gândesc la copii și la ce am de făcut ca sa le fie lor bine. Dacă lor le e bine și mie îmi este bine. Sunt foarte dezamagită de el și de felul în care îmbătrânește. Face 60 de ani și cred ca e o vârsta la care ar trebui să ai mai multă înțelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânăra decât el, dar pentru unii bărbați tot nu e suficient, au relații cu femei cu 30 de ani mai tinere. E o suferință asta pentru mine. Nu spun nimic de mulți ani, dar acum vreau măcar sa fiu lăsată să-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezamăgirea”, – a declarat Dana Războiu la Antena Stars.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter