Dana Grecu a devenit mamă pentru a treia oară

De Oana Savin, pe
Dana Chera, fostă Grecu, a devenit mamă pentru a treia oară, sâmbătă, 21 iulie, după ce a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Fosta prezentatoarea de televiziune, în vârstă de 40 de ani, mai are doi copii împreună cu fostul soț, omul de afaceri Bogdan Grecu, pe David în vârstă de 14 ani și Mihaela, de 11 ani.

Dana, care a divorțat în luna ianuarie după 20 de ani de mariaj, s-a recăsătorit cu medicul stomatolog A. Chera, din Pitești. În luna februarie, realizatoarea a anunțat că este însărcinată.

Citește și: Beyonce, însărcinată pentru a treia oară? Imaginile spun totul

La sfârșitul lunii aprilie, ea a intrat în concediu de maternitate.

În momentul în care a anunțat că divorțează, Dana Chera mărturisea că se simte afectată de această separare, însă a găsit forța necesară pentru a fi din nou fericită, iar la doar o lună de la divorț și-a unit destinul cu medicul Chera.

Uneori sar calul la televizor. Nu mai sunt la vârsta la care să cred că oamenii pot fi complet fericiți sau nefericiți. Unii sunt frustrați. Am văzut oameni foarte bogați care tot timpul au o lacrimă în colțul ochiului. Am văzut oameni triști. Este cea mai mare realizare a mea de până acum, să pot sta cu copiii mei. Copiii cer, nu au restricții. Ei cer să fie pupați. Mi-am droit să fac copii, am făcut copii. Când am vrut să fie sănătoși, au fost sănătoși. Mă rog la bunul Dumnezeu să duc sarcina la bun sfârșit”, a declarat fosta realizatoare atunci când a anunțat că va fi din nou mămică.

Citește și: Andreea Antonescu, lecție de viață învățată de la tatăl său

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter