Dana Budeanu, prima reacție după declarația Andreei Esca: „A fost o greșeală imensă pentru ea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 iulie 2020, 18:04
Dana Budeanu a avut o primă reacție în contextul interviului dat de Andreea Esca, în care vedeta PRO TV recunoaște că atât ea, cât și soțul și fiul său, au fost infectați cu COVID-19.

Dana Budeanu, deja recunoscută pentru replicile sale acide și mesajele directe, critică violent persoanele care își permit să ia în derâdere declarația Andreei Esca și susține că a fost o greșeală din partea prezentatoarei de știri să iasă să vorbească în fața lumii, explicând și de ce nu ar fi trebui să facă acest pas: ”Subiectul de astăzi este cel mai fierbinte al ultimelor 24 de ore și anume Andreea Esca. Pentru toți cei care i-au pronunțat ieri numele am o înjurătură de vreo 3-4 minute, în lanț, așa, de nu te repeți. Le știți pe alea? Nu! Mergeți prin Ferentari sau prin zonele astea, unde se înjură pe stil vechi, câteva minute fără să te repeți.

Imaginați-vă o astfel de înjurătură și luați-o din partea mea, toți cei care ați scris și ați pronunțat acest nume ieri! O cunosc foarte bine pe Andreea Esca, am vorbit cu ea în această perioadă. După părerea mea sinceră, lucru pe care i l-am și spus în această perioadă, dar o să fac o paranteză înainte să spun ce spus eu și ce cred eu ca să mai anihilăm puțin mizeria care se propagă exclusiv în jurul numelui ei: dragi cretini, imbecili, boi, proști, adică 99% dintre ăia de i-ați pronunțat ieri numele Andreei Esca. Oare nicio boală pe Pământul ăsta, niciuna, nu are nevoie de marketing?

Există vedete peste tot pe glob și fac campanii pentru a dona oamenii bani (…) sunt pro aceste chestii, adună bani și fac lucruri de genul ăsta. (…) Peste tot în lume există aceste asocieri că vedetele sprijină aceste fundații, strâng fonduri, hai să ajutăm bolnavii de SIDA…

Faptul că Andreea Esca a apărut cu acea declarație a fost o greșeală imensă pentru ea. Nu pentru corona, pentru Covid, pentru ea! Părerea mea, pe care i-am și spus-o, mă rog, când am vorbit. I-am spus să nu iasă deloc. De ce? Pentru că așa cum se întâmplă în țările de sclavi, nu contează nici dacă a avut, nici dacă nu a avut, nu contează nimic! Contează că n-ați știut să faceți nimic în această pandemie, voi toți, care vă ocupați de pandemie!

Citește și – Smiley, mesaj tranșant după interviul oferit de Andreea Esca în care recunoaște că a fost infectată cu coronavirus

De ce s-a urcat valul pe Andreea Esca, pentru că Andreea Esca a urmat unor matracuci și fătălăi care au făcut un spectacol ieftin cu selfie de prin spital, cu pozat aparate și declarații de rahat! Cine a avut ideea că această pandemie are nevoie de o promovare la nivel de vedete, a avut o idee foarte proastă, asta pentru că ăla de a avut ideea este foarte el!”, – a transmis Dana Budeanu.

Citește și – Lili Sandu, revoltată cu câteva zile înainte de a naște: „Nu pot înțelege cum un tată nu-și poate ține copilul în brațe în maternitate”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter