Cum arată Dana Budeanu nemachiată, la 43 de ani: „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 01 februarie 2023, 12:57

Dana Budeanu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori și critici de modă din România. Vedeta și-a obișnuit fanii ca la fiecare apariție să arate impecabil și uneori chiar excentric.

De curând, Dana Budeanu a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram o imagine în care apare fără strop de machiaj. Creatoarea de modă nu a ținut cont de vocile celor din jur și a postat fotografia fără să stea pe gânduri.

Cum arată Dana Budeanu fără machiaj

Dana Budeanu (43 ani) este criticul de modă cu cele mai multe vizualizări pe Youtube. Deși mai tot timpul este fardată și rareori apare fără machiaj, Dana Budeanu a decis să se fotografieze așa cum arată în mod natural.

Aparițiile sale în fața camerelor de filmat sau în studioul în care filmează celebrele verdicte sunt fără cusur. Puțini sunt cei însă care au avut ocazia să o vadă fără machiaj.

Dana Budeanu a postat pe instastory o fotografie din propria casă, în care apare nemachiată. Vedeta a ținut să menționeze, într-o scurtă descriere, că frumusețea nu contează atât de mult la o persoană. „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”, a scris criticul de modă pe Instagram.

Citește și: Dana Budeanu, mesaj emoționant în ziua în care gemenele sale împlinesc 18 ani: „Le-am arătat că iubirea-i tot”

Criticul de modă, succes cu verdictul de pe YouTube

Deși era cunoscută deja în lumea showbiz-ului de mai multă vreme, niciodată nu a avut mai mult succes decât în ultimii ani, când, datorită unor verdicte despre stil, a devenit mult mai vizibilă, mai ales în mediul online.

Totul a pornit pe vremea când criticul de modă avea o rubrică în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV. Văzând că verdictele sale au succes, vedeta a luat decizia de a trece cu această rubrică în mediul online.

Citește și: Dana Budeanu, revoltată de situația bătrânilor din România: „Este țara în care mi-e rușine să trăiesc!”

Seria în care Dana Budeanu critica vestimentar alegerile vedetelor de la noi a fost extrem de bine primită de internauți, fiecare episod având peste jumătate de milion de vizualizări. 

Dana Budeanu a studiat marketing-management la Royal Holloway of London, a facut un master în European Business la London School of Economics și și-a dat doctoratul în integrare europeană la University College London. Are două fiice, gemene, în vârstă de 18 ani.

Secretul Danei Budeanu, prin care se menține în formă

Cu ceva timp în urmă, Dana Budeanu dezvăluia într-o emisiune de televiziune că are o dietă atipică pe care o respectă și care, susține ea, o ajută să se mențină în formă.

Criticul de modă a menționat că dimineața mănâncă o rodie, iar în timpul zilei meniul ei este unul normal, ba chiar uneori obișnuiește să mănânce lucruri mai puțin sănătoase. Vedeta a mai explicat atunci că nu-i plac fructele și că doar ananasul mai reprezintă o alternativă la rodie.

„Mănânc tort în fiecare noapte. Dacă sar o noapte, mă trezesc din somn și mănânc. Când nu mănânc rodie dimineața, mănânc tort. Eu dau rețetele la o cofetărie și lucrătoarele de acolo le prepară’, a spus Dana Budeanu, potrivit Viva.ro

Sursă fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter