Dana Budeanu, plângere penală pentru instigare la violență contra femeilor. Procurorii nu găsesc suspectul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 martie 2021, 16:11
Dana Budeanu a instigat la violență împotriva femeilor într-un vlog pe care l-a făcut în urmă cu aproximativ 3 luni, însă procurorii nu găsesc... suspectul.

În contextul în care vloggerul Colo a fost plasat sub control judiciar pentru instigare la viol contra unei minore, Dana Budeanu, autoarea unor afirmații șocante, nu a fost deranjată de autorități până acum. Stilista afirma, folosind un limbaj vulgar, în episodul publicat pe 16 martie, pe contul său de youtube, că bărbații au dreptul să lovească femeile:

“Ăsta-i instinctul masculin. Ele trebuie altoite, bă! «Instigi la violență!». Nu instig, tâmpito, sunt figuri de stil. Deci asta, acuma urmează o figură de stil: altoială, bam bam bam. Știți ce e aia altoială? O figură de stil. Figura se numește altoi. Nu există, bă, non-stop. Și preventiv. Nu se poate să ajungi sclavet.” – spunea Dana Budeanu în emisiunea sa de pe youtube.

Dana Budeanu susține că un bărbat care își bate “femeia” o face pentru “binele societății”: “În secunda doi și amețitele celelalte iau aminte. Tu o faci pentru binele comunității, tu așa trebuie să gândești. Tu nu o altoiești pe ea. Tu o altoiești pe ea puțin așa… te faci că-ți scapă, înțelegi? Nu trebuie să o atingi neapărat. Că tu dacă te duci spre ea așa, ea oricum se ferește. Tu oricum ai vrut, intenția a existat, frica se instalează. Dar se instalează la toate alealalte. Tu faci un bine comunității. Bam, tu devii eroul găștii, la ceilalți fătălăi; ești șmecherul șmecherilor”.

Centrul Filia, alături de multe alte femei, au depus plângere penală pe nume Danei Budeanu, însă până acum nu s-a început urmărirea penală pe motiv că nu există niciun suspect: “Există un dosar penal înregistrat pe rolul Parchetului. Se efectuează cercetări. Stadiul anchetei este in rem. S-a început urmărirea penală cu privire la faptă, dar nu s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale. În acest moment, nu există nici un suspect în cauză. Se efectuează cercetări pentru a se afla adevărul și a fi stabilite toate circumstanțele cauzei”, a declarat pentru Libertatea Călin Radu Bogdan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Citește și Costin Mărculescu avea un fiu secret. L-a cunoscut la vârsta de 5 ani

Materialul video realizat de Dana Budeanu a fost urmărit de aproximativ 490.000 de oameni, adică a avut de 6 ori mai multe vizualizări decât cel realizat de vloggerul Colo.

Citește și – Costin Mărculescu și Cristina Țopescu, două morți trase la indigo

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter