Dana Budeanu, despre vaccinul anti-COVID-19: „Nu mă voi vaccina”

De Unica.ro, pe

Dana Budeanu (41 de ani) și-a exprimat recent din nou opinia referitoare la vaccinul anti-COVID-19. Designerul crede că greșeala campaniei de vaccinare a fost fragmentarea populației în „imbecilii care nu se vaccinează și deștepții care o fac”.

Dana Budeanu, despre vaccinul anti-COVID-19: „Nu mă voi vaccina”

„Nu mă voi vaccina niciodată. Nu am de ce, sunt sănătoasă. Nu înseamnă că eu sunt împotriva. Ei se folosesc de numele meu. Nu sunt o anti-vaccinistă. Mi-am vaccinat copiii după schema aia.

Cred enorm în imunizarea normală, prin contactul direct cu boala. Eu sunt un om care nu mă voi vaccina, dar am sunat pe 7 telefoane ca să bag 100 în față, pe lista de vaccinare”, a declarat Dana Budeanu într-o emisiune TV, relatează WOWbiz.

„Greșeala acestei campanii de vaccinare anti-COVID este această punere a problemei, care ne împarte în două categorii distincte: imbecilii care nu se vaccinează și deștepții care se vaccinează. Care este o prostie”, mai spunea Dana în ianuarie 2021.

„Eu, dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la spital? Nu! De ce? Pentru că îmi este frică să mă duc la spital. Spitalul a devenit imaginea morgii. Nu am văzut niciun medic de la ATI, de oriunde, dintr-un spital COVID-19, care să iasă și să spună:

«Stați liniștiți, veniți! Avem grijă de voi!». Nu, toată lumea iese și spune: «murim», «se moare»; «nu mai avem niciun loc» – adică nu mai avem niciun loc, nu mai veniți. Eu sunt un om normal, în această pandemie, eu unde mă duc?”, mai spunea criticul de modă în martie 2021, în emisiunea Sinteza Zilei.

Citește și:

Maria Constantin a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a pus implanturi mamare

Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

Alex Rodriguez, „șocat” să o vadă pe Jennifer Lopez în brațele actorului Ben Affleck, fostul ei logodnic

Gemenele Danei Budeanu au anticorpii pentru COVID-19

„Fetițele mele [gemene] nu au avut chestia asta. Ne-am testat toate trei. Mi-e rușine să spun asta… și am verificat anticorpii. Fetițele mele au anticorpii și eu nu. Eu trăiesc cu ele la modul lipit, totul este împreună, totul este în același timp. Ele nu au avut niciodată nimic și au anticorpi”, a mai declarat designerul anul acesta, potrivit Playtech.

Dana Budeanu a studiat marketing și management la Royal Holloway, Universitatea din Londra, a încheiat un master în Business European la London School of Economics și are un doctorat în integrare europeană la University College London.

Dana este fosta soție a jurnalistului Radu Budeanu, fondatorul publicațiilor Click! și Ciao, care între timp a preluat și alte publicații cunoscute în mediul online. Fostul cuplu are împreună două fiice gemene.

Epidemia de coronavirus 2019-nCoV a început pe 12 decembrie 2019, în centrul orașului Wuhan, China. Atunci a apărut un grup de persoane cu pneumonie de cauză necunoscută. COVID-19 a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter