Dan Negru, poză rară cu familia sa. Prezentatorul TV a explicat de ce se ferește să o expună public

De Mădălina Manole, pe
Dan Negru le-a făcut o surpriză de proporții fanilor. Prezentatorul TV a postat pe rețelele sociale o imagine cu familia sa și a explicat care este motivul pentru care preferă discreția din acest punct de vedere.

Dan Negru este căsătorit cu Codruța, de profesie medic stomatolog, și au împreună doi copii, o fetiță, pe nume Daria, în vârstă de 8 ani, și un băiețel, pe nume Bogdan, în vârstă de 6 ani. Prezentatorul TV se ferește să-și expună public familia, însă de această dată a făcut o excepție și a postat, atât pe Facebook, cât și pe Instagram, o poză cu soția sa și cei doi copii, din vacanța de la mare.Dan Negru si familia

Dan Negru a explicat motivul discreției sale: „Arăt rar spre niciodată fotografii cu ai mei. Nu mă duc la TV decât în show-urile pe care le prezint, nu-mi arăt copiii la televizor sau prin reviste, soția mea e medic stomatolog, adică n-are nicio legatură cu showbiz-ul. E liniște așa… În fotografia asta e cea mai frumoasă secundă a verii…. Fericit poți să fii oriunde, oricum și oricând, dar niciodată lăngă oricine !”, – a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Citește și – Cum arăta Victor Slav în copilărie: “Era atras de o păpușă”

Citește și – Iulia Albu comentează ținuta Valentinei Pelinel: “A avut o apariție superbă”

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter