Dan Negru, despre salariul lui și al Andreei Esca: „O să fie cool ziua în care o să îmi arăt fluturașul de Revelion”

De Oana Savin, pe
Dan Negru a vorbit, într-o postare pe Facebook, despre salariul lui și al Andreei Esca, după ce în presă a apărut un clasament al sumelor cu care sunt remunerați aceștia.

A apărut azi un alt clasament al salariilor în televiziune și m-am văzut pe locul doi după Esca… NU! Nu iau 135 mii de euro/sezon, după cum sunt sigur că nici Esca nu ia milionu pe an pe „fluturaș”. Dar dacă e atâta interes înseamnă ca o să fie cool ziua in care o să-mi arăt ”fluturașul” de Revelion. Totuși, într-una dintre cele mai sărace piețe de publicitate din Europa, cum e cea din România, sunt oameni care apar la televizor pe un salariu comparativ cu cel al lui Richard Quest de la CNN. Richard Quest în America, pe o piață de publicitate de vreo 200 miliarde și ai noștri aici, pe una de nici juma de miliard…” a scris Dan Negru.

Quest are una bună despre bani: „Dacă vrei să ştii ce părere are Dumnezeu despre bani, uită-te la ce fel de oameni îi dă”, a mai scris prezentatorul de televiziune.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și mai iubiți prezentatori de televiziune din România. De-a lungul timpului, el a moderat mai multe show-uri care au avut un succes răsunător.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter