Dan Bittman, revoltat de noile restricții: „Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 octombrie 2020, 17:35
Dan Bittman s-a arătat revoltat de noile restricții și de modul în care autoritățile au gestionat pandemia de COVID-19. Solistul trupei Holograf a făcut acuzații dure și afirmații șocante cu privire la situația actuală. 

După anunțarea noile restricții pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, Dan Bittman s-a arătat extrem de deranjat de regulile impuse de stat, precum și de modul în care autoritățile gestionează pandemia de COVID-19. Artistul nu contestă existența virusului, problemele pe care acesta le poate crea sau faptul că protecția este necesară, ci modul în care le este prezentată situația românilor. De asemenea, solistul trupei Holograf s-a arătat neîncrezător în raportarea corectă a numărului de cazuri de COVID-19 în România.

Citește și: Noi restricții în toată România. Vor fi interzise nunțile și botezurile, iar masca va fi obligatorie pe stradă

„Aflu de la zi la zi că mi se restrâng toate drepturile posibile

Pericolul există (…) Dar ne luăm după alte ţări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania (…)” Cum e posibil să înnebuneşti nişte oameni cu un test cu 30% marjă de eroare (n.r. testele PCR) Hai să fim serioşi. Vrem să îngrozim un popor întreg? N-o să mai ieşim pe străzi, mare şmecherie, a spus Dan Bittman în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 1.

Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva dreptul la muncă în felul în care mi se restrânge acum, în plină democraţie. Sunt nişte drepturi, cred că încă le mai avem. Aflu de la zi la zi că mi se restrâng toate drepturile posibile”, a mai precizat artistul.

„Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu”

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de COVID-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ”, a spus el pentru gândul.ro.

Citește și: Raed Arafat: 255 de localităţi din România au cel puțin 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori

„Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente”, a declarat Dant Bittman.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter