Dan Alexa a divorțat pentru Anamaria Prodan? Ce spune impresara

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 16 iulie 2019, 10:59
Scandalul momentului, în care Anamaria Prodan l-a lovit cu un pumn în față pe Dan Alexa, i-a amploare și zvonurile că între cei doi nu ar fi fost un conflict profesional, ci unul sentimental nu contenesc.

Zvonurile sunt alimentate și de descoperirile jurnaliștilor sportivi, care spun că Anamaria Prodan nu este, de fapt, intermediar înregistrat la Federația Română de Fotbal. Cu alte cuvinte, nu este impresara lui Dan Alexa sau a altor antrenori și jucători români. Deși ea susține că cearta cu Dan Alexa a pornit de la niște transferuri, acest lucru nu are cum să fie adevărat.

Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, a acordat un interviu amplu la începutul acestui an pentru gsp.ro în care a vorbit despre relația pe care o are cu Dan Alexa. Aceasta a infirmat încă de atunci zvonurile că între ea și antrenor ar exista o legătură amoroasă sau că relația lor ar fi fost motivul divorțului dintre antrenor și soția sa: „Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia.”

Dan Alexa a divorțat pentru Anamaria Prodan? Ce spune impresara

„Ce credeţi, sunt cunoscută în România? Aş fi fost un subiect bun de presă să fiu prinsă cu Alexa? Dacă mă vedeam cu el m-ar fi surprins cineva? Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate? Nu puteau să mă prindă după o săptămână sau o lună? Femeile din România au fost cam toate prinse și date prin ziare, pe mine cine m-a văzut cu alt bărbat? Mamaie! Despre ce vorbim? Cum să am o relație cu Alexa când eu stau în Emirate, în America, în Italia și prin Germania, iar el pe la Călărași cu două antrenamente pe zi? Noi când ne vedeam? O dată la trei luni sau cum?” – a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Anamaria Prodan si laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit atunci și despre relația profesională pe care o are cu Dan Alexa, dar și despre atitudinea sa în cazul unui eventual divorț de Laurențiu Reghecampf: „Vi se pare că eu când vorbesc cu Alexa despre fotbal, jucători, transferuri o fac pe ascuns? Vorbim de zece ori mai mult. Reghecampf a ieșit la televizor și-a spus că Alexa e cel mai bun să preia Steaua. A făcut-o de ce? Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!”. Asta sunt eu!” – a mai declarat Anamaria Prodan pentru GSP.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter